Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mónika Müller Popij Pipi, zapleši s Lucianom i ponesi kući ultimativni gadget - Pipi boombox!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Popij Pipi, zapleši s Lucianom i ponesi kući ultimativni gadget - Pipi boombox!

Osim s tri genijalna nova okusa, Pipi ekipa oduševljena je i novim gadgetom - Pipi prijenosnim zvučnikom

Pipi uvijek misli na svoju opuštenu #bolimepipi ekipu. Osim što su s tri nova okusa, Pipi Mandarina-lubenica, Pipi Tonik mandarina i Pipi Kokola, oduševljena sva nepca, Pipi pojačava i kućnu kolekciju gadgeta svojim obožavateljima!

Pipi hostese ekipi će uskoro dijeliti genijalne boomboxe – prenosive zvučnike s popularnim Pipi motivima koji su već oduševili svoje prve vlasnike prošlog vikenda. Za osvojiti zvučnik potrebno je samo biti potpuno opušten i pokazati plesno znanje na ultimativni ljetni hit 'Bambina mia' sastava Cambi, a sve to uz pomoć jednog od najtalentiranijih mladih plesača Luciana Plazibata. 

Pipi ekipa čeka te na Žnjanu ovu subotu, 24.7. u Sunset Beachu te na Bačvicama u nedjelju, 25.7., u Kavali, sve u periodu od 14 do 18 sati. 

Dođi, zapleši, popij Pipi i ponesi kući Pipi boombox!

Vaša reakcija na temu