Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popularni brand Jacadi Paris po prvi puta u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Popularni brand Jacadi Paris po prvi puta u Splitu

Jacadi Paris ima 270 trgovina u 39 zemalja u najljepšim gradovima na svijetu, a među kojima se sada nalazi i ona u City Centeru one Split

Posjet omiljenom City Centeru one od sada postaje još bolji jer vas očekuje poznati francuski dječji modni brand Jacadi Paris koji je svoja vrata otvorio po prvi puta u Splitu. 

Sam interijer i uređenje Jacadi Paris trgovine bazira se na nježnim, svijetlim i čistim bojama kako bi prvenstveno djeci ali i roditeljima bilo ugodno te kako bi prostor ispunili pozitivnom i veselom energijom. Stručno osoblje dočekat će vas s veseljem i pomoći pri odabiru najljepših komada iz  najnovije Jacadi Paris kolekcije. 

Jacadi Paris još od 1976. godine stvara kolekcije inspirirane bezvremenskim nasljeđem francuske mode za djecu. Kao suvremeni brend klasičnih korijena, Jacadi kreira odjeću, obuću i opremu za novorođenčad koji slave čaroliju djetinjstva. Dizajnirane za posebne prigode i svakodnevne trenutke, Jacadi  kolekcije su namijenjene dječacima i djevojčicama u dobi od 0-12 godina. 

Danas, Jacadi Paris ima 270 trgovina u 39 zemalja u najljepšim gradovima na svijetu, a među kojima se sada nalazi i ona u City Centeru one Split. Ne propustite posjetiti novootvorenu Jacadi Paris trgovinu na prvom katu centra te pružite vašim najmlađima dašak francuskog glamura.

Vidimo se!   

Fotogalerija: Jacadi Paris

Vaša reakcija na temu