Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popularni restoran Batak uskoro stiže u Split
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Popularni restoran Batak uskoro stiže u Split

Novosti iz City Centera one

Poznati lanac restorana i destinacija ljubitelja dobre atmosfere i gastro specijaliteta - Batak, svoja vrata, ali i prostranu terasu, uskoro će otvoriti u City Centeru one Split. Dio je to promjena koje čekaju posjetitelje omiljenog shopping centra, a u sklopu velikog projekta preuređenja 'teškog' više od 20 milijuna eura. 

Uz osvježeni dizajn, još ugodniji i prozračniji prostor, više zelenila i detalja koji čine razliku, poseban naglasak stavljen je na proširenje ponude s ciljem stvaranja što boljeg shopping iskustva. Iz CC Reala, tvrtke koja upravlja City Centerom one i vodi projekt preuređenja centra, otkrivaju da će, uz Batak, gastro ponudu pojačati i najfiniji kebab u Hrvatskoj u izvedbi Ali Kebaba, a nedavno otvoreni Chevap by Duje Pisac već je stekao brojne fanove nove, gourmet verzije ćevapa. Skoro otvorenje restorana Batak najavljuju i promjene na vanjskom izgledu Centra te fasadi, osobito radovi vezano uz gradnju prostrane terase. Nema sumnje u to da će ona odlično nadopuniti južnu stranu Centra, uz osvježeni dizajn glavnog ulaza koji će posjetiteljima poželjeti toplu dobrodošlicu uz drugačije osvjetljenje, novu pergolu omiljenog Leggiera, ali i druge preinake koje će već na prvi pogled pokazati da dobro poznato misto sada ima novi đir. 

Fashion i lifestyle segment također su pojačani novim, zvučnim imenima koji su doprinijeli raznovrsnosti ponude. Svoja vrata su tako nedavno otvorili Sizeer, Snipes i Buzz, nezaobilazne destinacije za sve ljubitelje sportskog casual stila te turski modni brand Kigili, a za fantastične artikle za uređenje doma treba svratiti u Chair4u. Ponuda će uskoro biti još bogatija, pa će tako ljubitelje nakita osvojiti prodajno mjesto De’llure, a knjigoljupce će oduševiti trgovina Hoću knjigu

Uz proširenje ponude, velik naglasak stavljen je i na kreiranje novog rasporeda trgovina u Centru nastojeći tako što bolje zadovoljiti potrebe posjetitelja. U sklopu toga,  njih gotovo 50 već je preselilo na nove lokacije u Centru te otvorilo vrata u potpuno osvježenom izdanju, a među posljednjima su Sport Vision, Vitapur, Triumph, Tezenis i Fina, ali i Alpina koja posjetitelje sada dočekuje s potpuno novim konceptom, dok će se popisu preseljenih uskoro pridružiti La Perla Flowers, Skechers i XYZ.

I dok radovi kojima se Centar pretvara u središte opuštanja, druženja i kupnje traju, posjetitelji nemaju brige - u shoppingu će moći uživati neometano tijekom trajanja radova, budući da će Centar cijelo vrijeme ostati otvoren. Sve novosti vezane uz preuređenje City Centera one provjerite na Isto misto, novi đir.

Vaša reakcija na temu