Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popust na prozirni aparatić u A2 dental centru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Popust na prozirni aparatić u A2 dental centru

Konzultacije i plan terapije su u potpunosti besplatni

Mnogi ljudi imaju zbijene ili nakrivljene zube ili im zubi ne odgovaraju pravilnom zagrizu. Osim što utječu na estetiku ovi problemi mogu značiti da je teže održavati oralnu higijenu što uzrokuje oboljenja zubi i ostalih tkiva.

U nekim slučajevima, nepravilno pozicioniranje zuba i čeljusti može utjecati na oblik vašeg lica. Zadnjih godina na tržištu su se pojavili prozirni aparatići (aligneri). Iako su ispočetka korišteni za manje nepravilnosti s vremenom su usavršeni te se njima danas mogu tretirati i kompliciraniji slučajevi te postići isti rezultati kao i s klasičnim aparatićem.

4 ključne prednosti alignera:

• Prozirnost

Glavni razlog zašto odrasli pacijenti u našoj ordinaciji odabiru alignere je taj što su praktički nevidljivi. Ovo pomaže prikriti činjenicu da se pacijent podvrgava ortodontskom liječenju, što nekim osobama može biti neugodno. Aligneri također pomažu u privremenom prikrivanju postojećih praznina uslijed nedostatka zuba, što je još jedna estetska prednost.

• Mogućnost skidanja

Za razliku od tradicionalnih aparata, naši pacijenti obožavaju mogućnost uklanjanja svojih alignera kada jedu i održavaju oralnu higijenu. To im omogućuje da nastave s uobičajenom higijenskom rutinom četkanja i korištenja zubnog konca.

Ne samo da aligneri olakšavaju čišćenje, već pacijentima nude slobodu u odabiru jela. Više ne moraju paziti na popis zabranjenih namirnica zbog kojih se tradicionalni aparati mogu otpustiti i zahtijevati dodatne ortodontske posjete.

• Zdravlje zubi i mekih tkiva

Mnogi pacijenti koji imaju tradicionalne aparatiće ne vode odgovarajuću brigu o zubima jer nisu prilagodili svoju rutinu održavanja oralne higijene. Takvi pacijenti imaju povećan rizik od razvoja zubnog karijesa, upale zubnog mesa te naposljetku i parodontitisa.

• 3 stupnja tvrdoće

Svaki set alignera dolazi u 3 stupnja tvrdoće (soft, medium i hard) čime se postiže to da se sile pritiska na zube postupno povećavaju. Pacijent ne osjeća bol kod postave alignera te je samo nošenje puno ugodnije.

Terapija prozirnim aparatićem počinje uzimanjem otiska i fotografiranjem nakon čega ortodont planira terapiju. Svakom pacijentu prije početka terapije šaljemo 3D vizualizaciju na kojoj je prikazan pomak zubi te konačan izgled na kraju terapije.

Konzultacije i plan terapije su u potpunosti besplatni.

Cijena terapije ovisi o kompleksnosti slučaja te duljini trajanja terapije, a samo do 30. travnja 2021. ostvarite popust na terapiju alignerima od 10% na sve vrste plaćanja.


Imate li dodatnih pitanja?

Naručite se na besplatan pregled i plan terapije. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Nazovite nas na 021/263-179 ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@a2dental.hr.

www.a2dental.hr  
Vaša reakcija na temu