Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popusti, nagrade, slatka iznenađenja - to mora da je Jokerov rođendan!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Popusti, nagrade, slatka iznenađenja - to mora da je Jokerov rođendan!

Donosimo listu popusta

Početak listopada u Jokeru tradicionalno protječe u slavljeničkom raspoloženju. Od petka 8.10. do nedjelje 10.10. u Jokeru vas očekuje pregršt rođendanskih iznenađenja - rođendanski kuponi s popustima, slatki korneri, zabavni foto i baloon korner, kulinarska radionica i zabava uz animatore i maskote kojima će se posebno razveseliti oni najmlađi…

Od petka do nedjelje 8. do 10.10. na ulazima u Joker moći ćete preuzeti svoj primjerak rođendanskih kupona s popustima koje možete iskoristiti u više od 70 trgovina centra. Na kornere na ulazima navratite i nakon obavljenog shoppinga jer će svaka kupnja veća od 100 kn biti nagrađena platnenom shopping vrećicom ili slatkim neretvanskim mandarinama.

Listu popusta koji vas očekuju na rođendanskom vikendu u Jokeru potražite na ovom linku.

U subotu i nedjelju 9. i 10.10. pažnju posjetitelja, posebno najmlađih, izazvat će sigurno i slatki rođendanski korner u prizemlju centra na kojem ćete se od 10 do 20 sati moći zasladiti ukusnom šećernom vunom, kolačićima ili sladoledom.

Subota će u Jokeru mirisati i na ukusne delicije Purexa koje će na kulinarskoj radionici u prizemlju centra pripremati Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija. Od 10 do 14 sati u subotu 9.10. na ovom gastro druženju moći ćete kušati četiri različita jela koja će spremati poznati kuhari ŠKMER-a i ponijeti sa sobom zanimljive recepte za pripremu Purexovih namirnica.

Prigodne rođendanske kutke potražite i na ostalim katovima Jokera tijekom subote i nedjelje od 10 do 20 sati - zasladite se lizalicom ili bombonima na Candy Baru na prvom katu centra, fotografirajte se na prigodno dekoriranom foto korneru na drugom katu i sudjelujte u Instagram nagradnom natječaju #slavimozajedno, a svakako posjetite i Mickeyev Baloon korner na trećem katu centra gdje će vašim mališanima balone dijeliti, glavom i bradom - Mickey i Minnie!

Ali nisu oni jedini animatori koji će tijekom rođendanskog vikenda zabavljati mališane u Jokeru. Pridružit će nam se i brojni drugi djeci omiljeni likovi, i to redom:

Jednorozi - subota 9.10 od 11 do 12 sati 

Spiderman - subota 9.10. od 17 do 18 sati

Spužva Bob - subota 9.10. od 18 do 19 sati

LOL-sica - nedjelja 10.10. od 11 do 12 sati

Batman - nedjelja 10.10. od 12 do 13 sati

Transformeri Ironman i Bumblebee - nedjelja 10.10. od 17 do 18 sati

Puno je razloga za posjet Jokeru u drugom vikendu u listopadu. Zabilježite nas svakako u svoj kalendar i proslavimo zajedno naš 14. rođendan!

Vaša reakcija na temu