Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popusti koje morate iskoristiti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Popusti koje morate iskoristiti

Žuta srijeda City Centera one donosi odlične ponude

Ne postoji srijeda kojoj se veselimo više od Žute srijede City Centera one, posebno kada je vrijeme za pripremu za hladnije jesenske dane. Naime, omiljene trgovine posjetitelje su odlučile počastiti odličnim popustima, a posebno na artikle iz novih kolekcija koje su tek stigle na police. Ne propustite savršenu priliku i upotpunite svoju garderobu kako biste spremni dočekali hladnije dane. Prije nego se upustite u shopping avanturu, provjerite sve popuste povodom Žute srijede. 

Zavirite u ponudu trgovine Armani Exchange, Fashion&Friends i XYZ te ostvarite do 20% popusta pri kupnji artikala iz nove kolekcije. Ako ste u potrazi za novom obućom primjerenijom kišnim danima, razveselit će vas vijest da vas 20% popusta čeka i u trgovinama Aldo, Alpina i Mass, dok vas CCC časti istim popustom na sasvim prigodan asortiman - čizme i gležnjače.

Naposljetku, zajedno s hladnijim danima ne zaboravite prilagoditi svoju beauty rutinu novim vremenskim uvjetima, a to će biti još jednostavnije uz 15% popusta u dm-u za kupnju iznad 200 kuna te 15% u Mülleru. Tu su još i fantastični popusti koji sežu do 30% na velik dio asortimana u Ljekarni SDŽ i Farmaciji, ali i odlične pogodnosti u Kiehl'su, 

Nakon što napunite vrećice, ne zaboravite s računima svratiti do Mjesta za informacije svoga City Centera one gdje ćete za potrošenih 200 kuna dobiti pečate u svoju shopping putovnicu i tako se približiti mogućnosti osvajanja odličnih nagrada: 2.000 kuna svakog tjedna ili pak glavnoj nagradi od 20.000 kuna. Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu