Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Posebno božićno sniženje u Kruna Mode trgovinama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Posebno božićno sniženje u Kruna Mode trgovinama

Uživajte u blagdanskom shoppingu

U trgovinama Kruna Mode aktualno je posebno božićno sniženje. Ako kupite jedan proizvod, uštedjet ćete 20% popusta, ako kupite dva proizvoda, na jeftiniji proizvod ćete dobiti 30% popusta, a ako kupite tri proizvoda, na jeftiniji ćete dobiti čak 40% popustaU ponudi su brendovi Garcia, Kaporal, Billabong, Element, RVCA, O'Neill i drugi, a sniženje se može ostvariti na apsolutno sve.


Na sniženju se možda i najviše isplati kupiti ski jakne, ski hlače i ski opremu, naročito ako planirate na snijeg s cijelom obitelji, jer su u ponudi artikli za žene, muškarce i djecuPrimjerice, ako se kupi O'Neill Utility ski/snowboard jakna za muškarce, Billabong A/Div Sula ski/snowboard jakna za žene, a za dijete O'Neill Anorak ski/snowboard jakna, dođe se do uštede od gotovo 1300 kuna, što nije zanemarivo. Napominjemo da se radi o vrhunskoj ski opremi visokih performansi koju koriste profesionalni snowboarderi i skijaši.

Ako, pak, niste zainteresirani za skijanje, a ne volite osjećaj zime, tu su brojne debele jakne, parke i kaputi. Izdvojili bismo jakne brenda Element koje su idealne ako preferirate sportski stil, a tko traži nešto za posao ili šetnju gradom Garcia i Kaporal definitivno neće razočarati.

U vrijeme blagdana ovakav tip sniženja idealan je upravo zato što se može osigurati nekoliko poklona za bližnje i pritom dosta uštedjeti. Pa tako možete odabrati neku od kvalitetnih pamučnih hoodica, toplih pulovera i nadodati jedan Element ili Billabong ruksak i imate savršene poklone sa značajnim uštedama. Zato požurite i uživajte u blagdanskom shoppingu!

Vaša reakcija na temu