Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Posjeti Karlovačko ice bar i ledeno se dobro zabavi!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Posjeti Karlovačko ice bar i ledeno se dobro zabavi!

'Postoji li bolji način prezentacije piva ledenog imena od bara koji je u potpunosti napravljen od leda?'

Osvježenje ne dolazi samo od sebe, na njemu treba vrijedno raditi. Ipak – 4 kipara, 45 dana i 13 tona leda? Što se Karlovačkog tiče, prava sitnica. Kad je u pitanju savršeno ljetno osvježenje, ništa nije teško. O čemu se tu zapravo radi?

Kako bi predstavili novo pivo iz svog asortimana, Karlovačko je odlučilo organizirati pravi spektakl! Tako će stanovnici 5 odabranih gradova diljem Hrvatske imati priliku upoznati i isprobati Ledeno u posebnom ambijentu, ublažujući pritom nesnosne ljetne vrućine. Postoji li bolji način prezentacije piva ledenog imena od bara koji je u potpunosti napravljen od leda? Ako pitate nas – ne postoji! A ako nekim slučajem sve ovo već ne zvuči dovoljno uzbudljivo, osigurana je i zabava u obliku popratnog sadržaja – photopoint, besplatna degustacija Karlovačko Ledenog i, naravno, odlična glazba. 


Nakon Zagreba, Osijeka i Zadra, navrati u Ice bar u sljedećim gradovima: 

• Rijeka (Trg 111. brigade Hrvatske vojske) 24.6. - 27.6.

• Karlovac (Šetalište dr. Franje Tuđmana) 1.7. - 4.7.

Radno vrijeme Ice bara je od 12 do 21h.

No, vratimo se sad i na početak cijele priče: 4 kipara, 45 dana i 13 tona leda bilo je potrebno za izradu ledene konstrukcije Karlovačko ice bara, i to sve u svrhu promocije novog piva. Slovenski kipar i majstor leda Miro Rismondo u suradnji sa svojim timom pobrinuo se da Ledeno ne prođe neprimijećeno, a ako je vjerovati samome imenu – atmosfera će biti ledeno dobra.

Vaša reakcija na temu