Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Posljednji ukrcaj na nezaboravno putovanje
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Posljednji ukrcaj na nezaboravno putovanje

Samo još ovog vikenda imate priliku osvojiti 2.000 kuna ili glavnu nagradu u vrijednosti od 20.000 kuna

Prilika za nezaboravnu avanturu nikad nije bila jednostavnija.  Preuzmite svoju Shopping putovnicu do 21. kolovoza i iskoristite posljednju priliku za osvajanjem 2.000 kn ili glavne nagrade u vrijednosti od 20.000 kn. Shopping putovnica je vaša karta za putovanje do vrijednih nagrada.

Kupite sve što vam treba u City Centeru one te s računima svratite do Mjesta za informacije gdje ćete, za svakih potrošenih 100 kuna, dobiti pečat u svojoj putovnici. Šest prikupljenih pečata je dovoljno za ispunjenu putovnicu i priliku za osvajanjem nagrada.  Popunjenu putovnicu ubacite u kutiju smještenu kod Mjesta za informacije i pričekajte izvlačenje u ponedjeljak 22. 8. u 11 sati. Sretno!

Vaša reakcija na temu