Foto: Vojan Koceić POSLUŠAJTE 'OTPOR' Krešo Bengalka: Tekst sam pisao u trenutku emocionalnog sloma

POSLUŠAJTE 'OTPOR' Krešo Bengalka: Tekst sam pisao u trenutku emocionalnog sloma

Najveći naglasak u pjesmi je na odrastanju i emocionalnom sazrijevanju kao bitnom faktoru životnog ciklusa

Diskografska kuća Menart predstavlja novi singl Kreše Bengalke pod imenom 'Otpor'. 

- Pjesma dočarava atmosferu u kojoj se pojedinac mora predati jačoj ideji odnosno svim vrjednijim okolnostima modernog života. Tekst pjesme sam pisao u trenutku emocionalnog sloma, a glazbu sam skladao u vrijeme kad sam bio psihički najstabilniji što je na koncu ispao jako zanimljiv spoj. Najveći naglasak u pjesmi je na odrastanju i emocionalnom sazrijevanju kao bitnom faktoru životnog ciklusa - izjavio je splitski reper.

Autor teksta, glazbe i aranžmana je sam Krešo Bengalka, pravim imenom - Krešo Kulašin, za solažu na gitari zaslužan je Mario Civadelić iz grupe Best, a za prateće vokale Krešina mama Jadranka koja je članica ženske klape Salona. Pjesma je snimana u Krešinom kućnom studiju, a za završnu obradu zvuka pobrinuo se Vedran Zenzerović - Vrh.

Za istoimenu pjesmu snimljen je i video broj čiji je autor Vojan Koceić, a snimatelj Milan Latković. U spotu se pojavljuje i Gabrijela Periš, prošlogodišnja Miss Adriatic Hrvatske, od ranije poznata iz Krešinih spotova.

Rap glazbenik iz Splita, kroničar priča s ulice s desetljetnim stažom, iza sebe ima dva studijska albuma ('Finale' i 'Split ZOO'), a pjesma 'Otpor' je uvodni singl za nadolazeći novi album koji će biti objavljen sredinom 2019. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14