Poslušajte novu pjesmu Magazina, Andrea je otkrila 'Lozinku za sreću'

Poslušajte novu pjesmu Magazina, Andrea je otkrila 'Lozinku za sreću'

Otpjevat će je na CMC festivalu

Jedna od naših najdugovječnijih grupa ima novu pjesmu naziva 'Lozinka za sreću'. Nova je pjesma grupe Magazin iz radionice obitelji Huljić ugledala svjetlo dana, a s njom će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu. 

Svojim snažnim vokalom Andrea Šušnjara pjeva o zatvaranju jedne životne stranice i otvaranju novih. Snažna, samouvjerena i svoja. Moto je to kojim se vodi Andrea i upravo tu poruku šalje svojoj vjernoj publici i pripadnicama nježnijeg spola. 

- Ja sam osoba čvrstog karaktera, rijetko mijenjam mišljenje i stav, pa čak i kada je ljubav u pitanju. Upravo o tome govori moja nova pjesma u kojoj sam se odmah pronašla i poistovjetila s njom. Pjesma mi je sjela na prvo slušanje, to sam ja - kazala je pjevačica Magazina.

Spot se snimao na tri lokacije u Dalmaciji: prekrasna povijesna utvrda sv. Nikole u Šibeniku, Villa na otoku Čiovu i u konjički klub ‘Natura’ gdje Andrea odlazi na satove jahanja i gdje se zaljubila u ove predivne životinje. Spot potpisuje Leo Bartulica koji je za Andreu i Magazin snimao spotove za pjesme 'Žena, a ne broj', 'Doktore'...


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14