Pogledajte Severinin spot za pjesmu 'Daleko ti kuća' u kojem je sebi ošišala kosu

Pogledajte Severinin spot za pjesmu 'Daleko ti kuća' u kojem je sebi ošišala kosu

Objavila ga je u podne

Severinin album 'Halo', objavljen u veljači, opravdao je titulu 'najiščekivanijeg albuma u regiji'. Naime, na digitalnim platformama Deezer i Spotify već mjesec dana je najslušaniji album u cijeloj regiji, dok na YouTubeu također bilježi izvrsne rezultate. Nove pjesme preslušane su preko 220 milijuna puta, što je sjajan pokazatelj koliko publika uživa u onome što Severina u posljednje vrijeme radi.

Danas je pjevačica na svojim društvenim kanalima premijerno pokazala videospot za pjesmu 'Daleko ti kuća'. Spot, koji je sniman prije nekoliko tjedan u Zagrebu, kao i uvijek u Severininom slučaju, obiluje metaforičkim značenjima. Ovog puta na simboličan način prikazuje životne promjene. Prvo tuga, a zatim rezanje kose do slobode na kraju. Severina simbolično, reže kosu, jer svaka žena koja teži promjeni prvo promijeni frizuru. S novom frizurom u novo poglavlje života. Spot, čiju režiju potpisuje Ljubba Stefanović, rađen je po tematici teksta kojeg, uz glazbu, potpisuje Jala Brat, dok je direktor fotografije Igor Lazić

- Presretna sam što je album najslušaniji u regiji već mjesec dana. Na koncertima traže 'Kumu', 'Fatu' i 'Popila', ali 'Daleko ti kuća' je pjesma koju jako vole. I ja je volim. Napisao ju je Jala Brat, a spot je radio Ljubba. Mislim da će vam se jako svidjeti - poručila je pjevačica.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare