Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Poslušajte poruku mladih Europljana: Glazbom do mentalnog zdravlja

Poslušajte poruku mladih Europljana: Glazbom do mentalnog zdravlja

U srijedu u Azimutu

Posljednjih pet dana, 34 mladih iz šest europskih zemalja marljivo je radilo na temi korištenja glazbe kao alat za poboljšanje mentalnog zdravlja, a sada je prilika na svima da čuju njihovu poruku.

Na razmjeni mladih 'Music for Mental Health', mladi iz Hrvatske, Španjolske, Portugala, Sjeverne Makedonije, Grčke i Turske su kroz niz kreativnih radionica naučili kako skladati pjesme, dublje razumijevanje tekstova, iskazivanje kreativnosti kroz glazbu i druge metode poboljšanja mentalnog zdravlja.

U srijedu 9. listopada u kultnom Šibenskom Azimutu u 18.30 mladi će prezentirati poruku koja stoji iz cijelog projekta u nadi da će se ista proširiti i doprijeti do što većeg broja ljudi. Iskoristite priliku da poslušate jedinstvene i originalne izvedbe mladih talenata.

Vaša reakcija na temu