Postani i ti polaznik Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije!

Postani i ti polaznik Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije!

Prijava na testiranje za upis završavaju u petak

Prijava na testiranje za upis u programe Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije završavaju u petak, 18. rujna 2020. u 23.59 sati. I u ovoj školskoj godini upisuju se polaznici u izvanškolske programe za darovitu djecu i mlade i to u programe CI matematike, CI prirodoslovlja te CI novih tehnologija i informatike.

'Polaznici naših programa imaju priliku u malim grupama učenika produbljivati svoja znanja i vještine u području koje ih posebno zanima, a pod vodstvom iskusnih mentora - učitelja, nastavnika i sveučilišnih profesora koji su motivirani za rad s darovitom djecom i mladima', poručuje ravnatelj Centra, Ivica Zelić.

Na području županije, ovo je jedinstvena prilika za rad s darovitim i motiviranim učenicima - svaku drugu subotu u trajanju od četiri sata polaznici uživaju u novim izazovima, a svoja postignuća, projekte i uratke prezentiraju po završetku programa na Projektnom danu svojim kolegama, roditeljima i svima zainteresiranima. Neki od njih postaju interesantni i tržištu, a kao primjer tu je GreenBox (https://ci-sdz.hr/green-box/).

'Interes je velik, a prolaze samo najbolji! Okušajte se u testiranju i provjerite kako stojite u odnosu na najbolje u županiji. Javite se svojim razrednicima, stručnoj službi ili ravnatelju/ici u školi i oni će vas prijaviti na testiranja koja će se provesti 26. rujna (za programe CINT i CII) i 3. listopada (za programe CIM i CIP) 2020. godine', kaže Zelić.

Sve informacije o Centru izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije i načinu prijava možete pronaći na https://ci-sdz.hr/.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75186, "");
Pregledaj komentare