Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (RTL) POTEKLE SUZE Zet splitskog skladatelja i tekstopisca nastupio u Superstaru

POTEKLE SUZE Zet splitskog skladatelja i tekstopisca nastupio u Superstaru

Supruga Nikolina mu je menadžerica

U večerašnjoj epizodi druge sezone RTL-ovog showa Superstar nastupio je Bojan Pavlović, Kragujevčanin sa splitskom adresom. Naime, ovaj glazbenik, koji iza sebe već ima iskustva iz talent showa ‘Zvezde Granda’, u Split se preselio zbog ljubavi. Oženio je kćer splitskog skladatelja i tekstopisca Ernesta Pelaića, Nikolinu

Upravo ga je supruga Nikolina prijavila na Superstar, a Bojan je istaknuo i kako se ona brine za njegovu karijeru. 

- Imam pet pjesama, a piše mi ih Ernest Pelaić, skladatelj i moj punac - otkrio je natjecatelj.

Kako je ispričao, spojila ih je ljubav prema glazbi, no njihova priča prošla je i kroz krizu.

- Priča je počela preko jedne društvene mreže. Ona se meni javila, a počelo je lijepo. Kasnije se nastavilo ružno jer sam slušao svog tatu i djeda pa smo prekinuli jer je nisu prihvatili, kao što je prihvatila moja majka. Kasnije sam joj se javio i dobili smo dijete - kazao je Bojan, koji sa suprugom Nikolinom čeka treće dijete.

Bojan Pavlović za audiciju je odlučio otpjevati svoju pjesmu 'Naslednik', a u studiju mu se pridružila i supruga Nikolina. 

Oduševio je žiri, a Filip Miletić je odmah po završetku nastupa pozvao njegovu suprugu Nikolinu kako bi joj dao kontakt za suradnju i na taj način znakovito je komentirao nastup.

- Ti ćeš odmah imati koncerte i mislim da će te zvati svi. Ti si genijalan i bravo - kazala je Severina, a Bojan je na njen komentar zaplakao.

- Ozbiljno si talentiran i ti to ozbiljno i savršeno nosiš. Nakon ovoga, samo velike stvari. Svaka čast, vrhunski - kazala je Nika Turković.

- Ovo je sve bilo bez greške. Tko ovo voli, poludit će - zaključio je Tonči Huljić.

Inače, Bojan se nedavno u jednom splitskom klubu na pozornici pridružio Radi Manojlović kako bi otpjevao upravo pjesmu 'Naslednik', koja broji milijunske preglede.

Vaša reakcija na temu