Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash POTRESNA ISPOVIJEST UKRAJINKE 'Sjedim pored mrtvog muža. Udovica sam s 25 godina'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

POTRESNA ISPOVIJEST UKRAJINKE 'Sjedim pored mrtvog muža. Udovica sam s 25 godina'

'Davno sam razmišljala što da ti poklonim za prvu godišnjicu braka. I morala sam izabrati vijenac za grob'

Irina Šuškova, mlada Ukrajinka, podijelila je srceparajuću objavu na Facebooku u kojoj piše da joj je Rusija ukrala život. Njezin suprug, 30-godišnji Viktor Šuškov, ubijen je dok je služio u ukrajinskom ratnom zrakoplovstvu, javlja Sky News.

'Sjedim pored svog mrtvog muža. Moj život leži pored mene u zatvorenom lijesu. Moj život, koji mi je brisao suze i rekao da nikada neće otići. Kao da više ni ne postojim', napisala je. 

Supruga je opisala kao neiskvarenog, ljubaznog i vrijednog čovjeka te je rekla da je bio najbolji u svemu.

- Znala sam koliko bismo bili nepodnošljivi u starosti. Znala sam kakve oči bi imala naša djeca. Davno sam razmišljala što da ti poklonim za prvu godišnjicu braka. I morala sam izabrati vijenac za grob - stoji u objavi, prenosi Index

Navela je kako joj je u posljednjem razgovoru rekao da joj čuva san. 

- Sada ću ja tvoj čuvati do kraja života. Proklinjem te fašiste, dragi moj, zbog naše nerođene djece, zbog ukradenog života, tvog i mog. Sjedim pored svog mrtvog muža. Udovica sam s 25 godina. Život su mi ukrali neljudi. Moj život ukrala je je*ena Rusija - dodala je.

Vaša reakcija na temu