Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Povodom Dana državnosti u Solinu će se snimati emisija 'Lijepom našom'

Povodom Dana državnosti u Solinu će se snimati emisija 'Lijepom našom'

Nastupit će Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Mate Bulić, Marko Škugor, Mladen Grdović, Đani Maršan i brojni drugi

U utorak, 25. lipnja, s početkom u 21 sat u prigodi Dana državnosti u prekrasnom ambijentu stare solinske Gradine održat će se prijenos uživo emisije Lijepom našom iz Solina. Scenaristički i režijski, emisija je zamišljena kao prikaz najpoznatijih zvijezda hrvatskoga glazbenoga ozračja, kada je u pitanju hrvatska narodna i zabavna glazba, ali i najboljih kulturno – umjetničkih društava, klapa i vokalnih skupina, tamburaških i narodnih sastava s područja u kojem se snimanje održava.

U posebnoj solinskoj emisiji među brojnim uzvanicima nastupit će Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Mate Bulić, Marko Škugor, Mladen Grdović, Đani Maršan, Pero Panjković, Zorica Kondža, Vokalisti Salone, ženska klapa Tamarin, KUD Salona i brojni drugi. Većinu izvođača pratit će sastav Džentlmeni.

Osim glazbenog dijela emisije, tijekom emisije se kroz razne rubrike obrađuju područja kulturne materijalne i nematerijalne baštine toga područja, turizma i zanimljivosti, starih zanata, gastronomije, enologije, običaja, tradicijskog ruha i slično. Urednik i voditelj emisije je Branko Uvodić, a redatelj Vladimir Koščević.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna su u prodaji u Suvenirnici Zvonimir, Ulica kralja Zvonimira 69, Solin, a mogu se kupiti svakim radnim danom o 8 do 20 sati, osim u četvrtak (Tijelovo) i subotu (Dan antifašizma) kada je Suvenirnica zatvorena.

Vaša reakcija na temu