Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Povodom Svjetskog dana smijeha restoran LEVEL u centru Joker dovodi stand-up comedy show
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Povodom Svjetskog dana smijeha restoran LEVEL u centru Joker dovodi stand-up comedy show

Potražite i nagradnu igru na Facebook stranici Dalmatinskog portala

Svjetski dan smijeha se obilježava čak dva puta godišnje, 10. siječnja i 2. svibnja pod krilaticom Indijca dr. Madana Kataire: Smijeh je najbolji lijek.

Pod istom krilaticom restaurant LEVEL koji se nalazi na trećem nivou splitskog trgovačkog centra Joker poziva sve željne odlične atmosfere uz vrhunsku hranu, piće i obilje komičnih dosjetki Josipa Škilje da u četvrtak 11. 1. 2024. s početkom od 20 sati budu dio nasmijane i vedre atmosfere.

'To je ta šema' je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

Josip Škiljo je četrdesetjednogodišnji 'mladić' te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Ljubitelj je adrenalina pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Kao profesor hrvatskog i engleskog jezika radi poslove van struke te uskoro postaje profesionalni komičar. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san - ne radit ništa!

LEVEL je novootvoreni restaurant/noćni klub koji, kako mu i naziv kaže, želi podići razinu postojeće ugostiteljske ponude nudeći uz odličnu hranu i atraktivne cabaret i show tematske večeri koje su tijekom prosinca redom bile rasprodane.

Kuhinjom LEVEL-a upravlja chef Pero Savanović, jedan od najpoznatijih hrvatskih kuhara te jedan od samo pet Hrvata članova organizacije World Master Chefs koji kaže kako, na vrhuncu bogate karijere, želi dati pečat rodnom gradu:

'Želim autentične klasike servirati u modernom izdanju, da ljudi uživaju u hrani i piću. Ujutro imamo doručak, a navečer Gourmet kartu u kojoj su delikatese od lososa, kavijara i najboljih svjetskih pršuta do selekcije sireva pa gosti mogu, uz čašu biranog vina, šampanjca ili koktela uživati dugo u noć', poručio je poznati kuhar naglasivši kako je Level mjesto na kojem svaki gost ima individualan tretman.

Povodom Svjetskog dana smijeha restaurant Level je odlučio ne naplaćivati ulaz posjetiteljima, ali uz obaveznu rezervaciju stolova.

Niski stolovi za 2, 4 ili 6 osoba se rezerviraju uz gastronomsku ponudu Gourmet karte restorana, a visoki stolovi uz boce pića, sve na telefon: 099 341 4469.

Potražite i nagradnu igru na Facebook stranici Dalmatinskog portala. Za osvojiti jedan stol za dvoje uz bocu pića potrebno je samo tagirati osobu s kojom želite doći. Dobitnik će biti objavljen ispod članka na dan događaja 11. 1. točno u podne.

Sretno i nasmijano u Novu, poručuje osoblje LEVEL club-restauranta.

Vaša reakcija na temu