Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POVOLJNO DO UDŽBENIKA Provjerite što nudi Antikvarijat Logos
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

POVOLJNO DO UDŽBENIKA Provjerite što nudi Antikvarijat Logos

Cijena udžbenika je čak do 40% povoljnija u odnosu na iznos koji treba izdvojiti za nove udžbenike u knjižarama

U želji da i novim generacijama budu prvi izbor pri kupnji njihovih školskih udžbenika, Antikvarijat Logos omogućuje roditeljima i đacima znatnu uštedu novca kupnjom rabljenih udžbenika u svojim antikvarijatima.

Osim školskog pribora i školske torbe, kao obvezne školske opreme, najveći dio troškova zauzimaju školski udžbenici. No, u takvim situacijama nameće se antikvarijat, mjesto gdje se jeftino može doći do udžbenika za novu školsku godinu, te se riješiti prošlogodišnjih knjiga koje više ne trebaju.

Antikvarijat Logos ima poslovnice u Splitu, Sinju, Čakovcu i Varaždinu, a za ostale dijelove Hrvatske rade dostave.


Cijena udžbenika je čak do 40% povoljnija u odnosu na iznos koji treba izdvojiti za nove udžbenike u knjižarama.

Putem maila antikvarijat.logos@gmail.com ili Facebook stranice 'Antikvarijat Logos' moguće je naručiti cijeli komplet udžbenika za nadolazeću školsku godinu.

Osim prodaje udžbenika vrše i njihov otkup po najpovoljnijim cijenama kao i prodaju školskog pribora gdje pri svakoj kupnji ostvarujete popust od 20% na cjelokupan školski i uredski asortiman.

- Opremite se na vrijeme u Logosa prodajom starih udžbenika po najpovoljnijim cijenama, kupnjom udžbenika za nadolazeću novu školsku godinu i kupnjom školskog i uredskog asortimana sniženog 20%! - poručili su.


Trenutačno radno vrijeme poslovnica
SPLIT:
Pistura 2 - Centar, PON - PET 08:00 - 20:00, SUB 08:00 - 14:00
Zrinsko-frankopanska 12 - Skalice, PON - PET 08:00 - 20:00, SUB 08:00 - 13:00
SINJ:
Matića 8, PON - PET 08:30 - 12:30, 16:00 - 20:00.
Vaša reakcija na temu