Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POVRATAK TRADICIJI Hotel Park organizira bal pod maskama s humanitarnom notom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

POVRATAK TRADICIJI Hotel Park organizira bal pod maskama s humanitarnom notom

'Budite kreativni po uzoru na klasiku, venecijanske balove, raskošne haljine i odjela - mašti na volju'

Vremena se mogu mijenjati, ali tradicija se treba gajiti. Baš zato, hotel Park 9. veljače organizira prvi 'Antique bal pod maskama', novi početak stare tradicije. 

- Uz novi, moderniji pristup, bajkovite se večeri vraćaju u Parka. Odjenite se u likove iz davnih vremena i budite netko drugi na jednu večer - poručili su iz hotela Park. 

Goste očekuje bogat glazbeno-scenski program, voditelji za pravu priču i maštanje, neograničena konzumacija pića i bogati finger food u kreaciji chefa kuhinje Tonča Puljića. Za dobre glazbene ritmove zadužen je saksofon uživo uz pratnju DJ-a.

Po dobroj staroj tradiciji birat će se tri najbolje maske.

- Budite kreativni po uzoru na klasiku, venecijanske balove, raskošne haljine i odjela - mašti na volju - savjetovali su organizatori. 

Hotel Park će osigurati i profesionalnu vizažisticu za svakoga tko želi, uz simboličnu donaciju, oslikati lice. 

Ulaznica za 'Antique bal pod maskama' u hotelu 'Park stoji 65 eura po osobi, a dio sredstava će biti namijenjen za humanitarne svrhe udruzi Iskra svjetlosti

Svi koje žele sudjelovati u dobroj zabavi s humanitarnim karakterom mogu svoje mjesto osigurati pozivom na telefonski broj 021 406 400.

Vaša reakcija na temu