Foto: voice.hrt.hr POZIV DALMATINCIMA Tko će naslijediti Dinu, Saru i Juru u The Voiceu Hrvatska?

POZIV DALMATINCIMA Tko će naslijediti Dinu, Saru i Juru u The Voiceu Hrvatska?

Prijave za sudjelovanje u showu traju do 23. lipnja

Dok traju pripreme za treću sezonu The Voicea, prisjećamo se kako je cijela Dalmacija navijala za brojne Dalmatinke i Dalmatince koji su ostavili trag ne samo u natjecanju već i u nastavku karijere koju im je ovaj show otvorio.

- Voice je za mene, dječaka iz Selca s Hvara, otvorio vrata u san kojeg sada živim - rekao je Dino Petrić kojemu je sudjelovanje u showu bila jedna od najvažnijih odluka u životu.

Publika ga pamti po skromnosti i jednostavnosti, a on pamti tu 2014. po odluci koja mu je pružila nezaboravno iskustvo i napredak u glazbenog životu. 

- Kao dijete sanjao sam da ću biti pjevač, ali kad živite u Selcima na Hvaru sva zbivanja su vam jako, jako daleko. Odlučio sam ispuniti prijavnicu, i onda se dogodila izvedba Jesen u meni i svi su se mentori okrenuli. Vjerujte mi nezaboravno i predivno! - prisjetio se Dino.

Pamti se i audicijska izvedba Omišanke Sare Barbarić. Do prijave na Voice pjevala je samo karaoke u svojoj sobi. Susret s velikom produkcijom i velikom pozornicom na koju je trebala kročiti nakon što je dotada pjevala tek u svojoj sobi i sada ju prožimaju sjećanjem na ogromnu tremu koju je imala. Ali, kada je stala na pozornicu sve je nestalo. Njezinom audicijskom nastupu okrenula su se sva četiri mentora. Pitali smo Saru što mogu očekivati natjecatelji u trećoj sezoni, a ona je tako karakteristično za nju odgovorila: 

- Bit će plača i smija, a o nervozi da ne govorin, ali i lipog druženja će biti. Virujte mi nemate šta izgubit, možete samo dobit i kako god završilo bit ćete preponosni na sebe.

Jedan od Dalmatinaca koji je definitivno ostvario svoje snove nakon sudjelovanja u The Vocieu je i Zadranin Jure Brkljača. Jure je bio finalist prve sezone Voicea, a audicijska izvedba pjesme 'Brod u boci' okrenula mu je život u smjeru snova. I on je, poput Sare, iz svoje sobe iskoračio na veliku scenu. Prije Voicea bio je prilično zatvoren i povučen, a sada svima koji se još premišljaju bi li se prijavili ili ne poručuje: 

- Usudi se i nauči nešto novo.

- Ako ćete poslušati bivše natjecatelje i odlučite se prijaviti za treću sezonu The Voicea, znajte da prijave traju do 23. lipnja. Prijavu možete ispuniti na www.voice.hrt.hr. Pokažite i vi što možete! - poručili su s HRT-a.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46919, "");
Pregledaj komentare