Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poznata voditeljica i glumica ime dobila po Doris Dragović

Poznata voditeljica i glumica ime dobila po Doris Dragović

Doris Pinčić Rogoznica postavila je pitanje svojim pratiteljima na Instagramu

 Doris Pinčić Rogoznica, koju mnogi i danas pamte i zovu po liku Lare koju je utjelovila u popularnoj seriji 'Larin izbor', na svom Instagramu gotovo 200 tisuća pratitelja pitala je po kome su dobili ime.

Glumica i voditeljica otkrila je kako je ona dobila ime po Doris Dragović te je podijelila zajedničku fotografiju. Mnogi su joj pisali kako su djeci dali ime po njoj, spomenutoj Lari, njezinom sinu Donatu, ali i onih kojima su Oliver, Petar Grašo i brojni drugi bili inspiracija.

- Po frendici od tatine bivše cure - bio je jedan od zanimljivijih odgovora, a Doris se pitala kako je mama na to pristala.

Vaša reakcija na temu