Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža/Promo Pozovite sve žive na finale Adventa Prokurative!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pozovite sve žive na finale Adventa Prokurative!

Važna obavijest: koncert Siniše Vuce prebačen je na petak, 5. siječnja, od 20 sati

Velika završnica čeka nas na najsunčanijem adventu u gradu, a program je živ, raznovrstan i zabavan kao da Božić i Nova godina još nisu za nama.

Samo živo svaki dan

Utorak je pravi dan za rekreaciju nakon beskrajnog blagdanskog kužinavanja i foteljiranja, a kako biste bili sigurni da ćete se razgibati propisno i temeljito, svratite na Prokurative gdje DJ Feđa vrti hitove koji će vas zagarantirano rasplesati. U srijedu od 20 sati pozornicu preuzima Milan Terze s pismama koje gađaju u dušu, ali i u tabane koji sami lete na plesni podij. Četvrtak je rezerviran za strasnu i glasnu rokiju uz splitski Cortez Band, a petak… Ma petak će biti legendaran!


Svaki petak izuzetak - stiže kralj Vuco!

U petak, 5. siječnja, naime, Prokurative zauzima kralj Vuco uz kojega ćemo u najluđoj atmosferi, kakvu samo Split zna napraviti, dočekati dolazak Tri kralja. Da, dobro ste pročitali, koncert je sa subote prebačen za petak, zato obavijestite sve zainteresirane (dakle: sve!), a ako još niste, svoje ulaznice nabavite u pretprodaji na web stranici Adriaticketa po cijeni od 10 eura.

Ića, dakako, ima i za nekoliko armija nahranit’, piće još uvijek teče u rijekama i potocima, najveće klizalište u gradu još uvijek čeka vaše graciozne koreografije, zato ne propustite veliku završnicu Adventa Prokurative jer najluđe tek dolazi!

Vaša reakcija na temu