Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pozvani ste na modnu turneju inspiriranu sportom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pozvani ste na modnu turneju inspiriranu sportom

Nova kolekcija brenda Zoe stigla je u prodaju

Prvim danom proljeća treninzi postaju još bolji jer izlazi nova Zoe kolekcija On Tour koja slavi vrijednosti sporta i svima dobro poznat osjećaj poslije treninga koji nam daje odgovor na pitanje 'Zašto to radim?'. Taj ispunjujući osjećaj ponosa i zadovoljstva poslije kvalitetno odrađenog treninga jedan je od razloga zašto se rado vraćamo u teretanu, sportsku dvoranu ili na teren. 

Boja pobjede kao perjanica kolekcije

Kolekcija je prozračna i nosiva u svakoj prilici koja iziskuje sportsku eleganciju. Kao i prethodnih sezona, zoe ostaje vjeran premium francuskim i talijanskim materijalima koji jamče vrhunsku udobnost i kvalitetu. Perjanica On Tour kolekcije je vatreno crvena boja u kojoj je dostupno nekoliko modela, a koja se po principu mix&match može kombinirati s više artikala iz kolekcije. 

Ace leggings predvodnice su kolekcije, napravljene od dvije vrste talijanskih i francuskih materijala s umetkom prepoznatljive zoe mrežice. Spin leggings su tajice preklopljene pojasnice, jednostavnog dizajna te nenadmašive udobnosti. Za odvažne žene koje žele ostati zamijećene, tu su Zone leggings, dizajnerski iskorak u kolekciji. 



Kvaliteta na prvom mjestu

Hrvatski brend koji se ističe po jačanju ženskog body imagea predstavlja novu paletu modela iz svog studija – od signature modela, svima dobro poznatih zoe tajica, sve do laganih trenirki i pamučnih kratkih hlača koje će zasigurno postati sastavni dio ormara svih zaljubljenica u sport. 

Novitet kolekcije su Core kompresijska majica te Core kompresijski top koji daju podršku mišićima za vrijeme intenzivnijih treninga. Kompresijska tehnologija utkana je i u Trophy i Score tajice te Score sportski top koji su posebno dizajnirani kako bi odoljeli i najzahtjevnijim vježbama. Čvrsto prianjaju, ne proziru se te jamče maksimalnu potporu tijekom izvođenja vježbi. Osim tajica, tu su i Score shorts, kratke tajice, idealne za ljetne treninge.

Dostupno odmah u Polleo Sportu!

On Tour kolekcija dostupna je odmah od 21. ožujka u Polleo Sport poslovnicama te na web stranici po promotivnim New In Sale cijenama, koje su snižene do 40%. Cijela kolekcija može se pogledati i kupiti u odabranim Polleo Sport poslovnicama te na webu do 3. travnja. 


Vaša reakcija na temu