Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Praonica rublja Teuta: U sezoni smo prebukirani, trebamo odbijati klijente!
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Praonica rublja Teuta: U sezoni smo prebukirani, trebamo odbijati klijente!

Vlasnica tvrtke Ozana Vidan kaže da surađuju s mnogim restoranima i dvoranama za vjenčanja

Praonica rublja Teuta, koja se nalazi u zgradi Belvedere na Visokoj, također se promovirala na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni.

- Dobar dio naših poslovnih partnera se nalazi na ovom sajmu, pa nije bilo razloga da i nas ne bude u Spaladium Areni - kazala nam je Ozana Vidan, vlasnica ove tvrtke.

- Surađujemo s mnogim dvoranama za vjenčanje: Dolis, Lesnina, Bolero, nizom splitskih restorana. Čak nam i mladenke sve češće nose svoju dotu na čišćenje i uređivanje - dodala je.

Vidan naglašava da im posla ne nedostaje.

- Sezona je totalno prebukirana, čak moramo i odbijati nove klijente. Zaista smo zadovoljni poslovanjem, kvaliteta usluge je uvijek presudna i to naši partneri prepoznaju. 

Vaša reakcija na temu