Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Prava ljetna turneja obitelji Šuput-Tatarinov: Ljubavi, ovo je Hvar

Prava ljetna turneja obitelji Šuput-Tatarinov: Ljubavi, ovo je Hvar

Uživaju s Bloomom

Otkako je postala mama sinčića Blooma, Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov proživljavaju najsretnije dane, piše T-portal.

Ponosna mama ne krije koliko je ispunjava majčinstvo, a od svog sinčića se ne odvajaju niti na trenutak te ga vode sa sobom na svako putovanje. Trenutačno su na Hvaru gdje uživaju u šetnjama, suncu i moru.

'Ljubavi, ovo je Hvar…', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira s Bloomom u naručju za koju je popularna glazbenica u kratkom roku skupila više od 39 tisuća lajkova i brojne komentare. 

'Majo, prekrasna si, baš ti lijepo stoji majčinstvo', 'Predivni', 'Presladak je', samo su se redali komplimenti Majinih pratitelja.

Iako su za mnoge mlade roditelje putovanja s djecom nerijetko poprilično izazovna, Maja i Nenad nemaju takvih problema. 

Maleni Bloom koji na svijet došao u ožujku, već je posjetio i Tursku, a 'kraljica svadbi' ga je pohvalila kako je cijelim putem u avionu spavao.

Pratitelji se na društvenim mrežama često šale kako je Majin sin već sada posjetio više gradova nego prosječni Hrvat.

Pjevačica je nedavno izjavila kako bi voljela da njezin nasljednik bude svjetski putnik, uživa u hrani i da postane društveno biće poput svojih roditelja.

Vaša reakcija na temu