Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Praznine2020: Privremena aktivacija zatvorenih prostora u povijesnoj jezgri grada Splita

Praznine2020: Privremena aktivacija zatvorenih prostora u povijesnoj jezgri grada Splita

Sutra predstavljanje kataloga

Udruga 'Culture Hub Croatia' Platforma za edukaciju, kreativnost i poticanje razvoja kroz kulturu u petak, s početkom u 20 sati organizira predstavljanje kataloga projekta Praznine2020: Privremena aktivacija zatvorenih prostora u povijesnoj jezgri grada Splita.


Promocija kataloga čiji dizajn potpisuje mlada dizajnerica Paula Šobat održat će se u prostoru suvenirnice Diocletiano (Bosanska 4). S ciljem poštivanja svih mjera za suzbijanje širenja pandemije virusa Covid-19, u prostoru će istovremeno moći boraviti maksimalno četiri osobe (uz obvezno nošenje maski) dok će druženje (uz održavanje potrebnog razmaka) biti moguće na otvorenom prostoru ispred suvenirnice.

Inicijativa platforme CHC pod nazivom Praznine2020: Privremena aktivacija zatvorenih prostora u povijesnoj jezgri grada Splita održala se od 15. veljače do 7. ožujka 2020. godine. Sudjelovalo je 8 umjetnika i umjetnica iz Hrvatske i regije koji su prostore koristili kao svoje ateljee te je organizirano više od 30 događanja na participativan način - kroz angažman lokalne zajednice.

Vaša reakcija na temu