Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PREDAVANJE I RASPRAVA Jednodnevna konferencija 'O socijalnom nauku Crkve' u Splitu

PREDAVANJE I RASPRAVA Jednodnevna konferencija 'O socijalnom nauku Crkve' u Splitu

Održat će se 10. prosinca

Docat Centar Split u suradnji s Papinskim sveučilištem sv. Tome Akvinskog 'Angelicum' u Rimu organizira jednodnevnu znanstvenu konferenciju 'O socijalnom nauku Crkve' koja će se održati u Splitu 10. prosinca 2022. godine. Kao što i sam naslov konferencije govori, tema će biti socijalni nauk Crkve u kontekstu suvremenih društvenih izazova.

Konferencija će se održati kroz jutro (s početkom u 8 sati do 13 sati) u 'Narančastoj dvorani' Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice Sveučilišta u Splitu. Na konferenciji će sudjelovati znanstvenici i doktorandi iz Hrvatske i Slovenije, a cjelokupan program se može naći na web stranici udruge.

Neki od predavača su p. Stranko Perica SJ, ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice u Jugoistočnoj Europi, docentica Ivana Brstilo Lovrić s Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Mate Šimundić, predsjednik Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije, docentrica Martina s. Ana Begić s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu...

Organizatori pozivaju sve zainteresirane, a pogotovo studente, da im se pridruže u subotu ujutro na predavanjima i otvorenoj raspravi nakon istih.

Vaša reakcija na temu