Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Predavanje Ivana Perića u Kino klubu Split

Predavanje Ivana Perića u Kino klubu Split

Mladi scenarist, redatelj i producent otkrit će kako se može sudjelovati na filmskim festivalima

Ivan Perić će u srijedu, 13. travnja, u 19.30 sati u Kino klubu Split održati predavanje o povijesti filmskih festivala. Nakon kratkog uvoda o najvećim festivalima u svijetu i Hrvatskoj, autoricama i autorima će otkriti na koje sve načine mogu prijaviti svoje filmove i sudjelovati na filmskim festivalima. Predavanje je besplatno i svi su dobrodošli.

Ivan Perić, redatelj, scenarist i producent, rođen je 25. rujna 1984. u Splitu. Magistrirao je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Splitu  i filmsku umjetnost na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Član je Kino kluba Split. Sudjelovao je u većem broju filmskih radionica. Autor je  eksperimentalnih i igranih filmova, glazbenih spotova i promotivnih filmova, a koji su sudjelovali na festivalima  diljem svijeta. Dobitnik je više nagrada. Voditelj je filmske škole u Centru za kulturu Omiš. U profesionalnoj produkciji snimio je svoj prvi dugometražni film 'Sveci', a režirao je i prvi hrvatski dugometražni film snimljen u jednom kadru, 'Sirene i krikovi' (2015).

Vaša reakcija na temu