Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstava 'Brodolomke' na Kliškoj tvrđavi - besplatno!

Predstava 'Brodolomke' na Kliškoj tvrđavi - besplatno!

Tradicionalni 28. susret 'Klape na Klisu' održat će se u nedjelju

Predstava 'Brodolomke' gostuje u četvrtak, 18. srpnja, u 21 sat na ljetnoj pozornici Kliške tvrđave. Ulaz je besplatan. U ovoj predstavi Kazališta Moruzgva i Ludens teatra, koju je režirao Krešimir Dolenčić, glume: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Anita Matić, Ecija Ojdanić i Luka Petrušić. A evo i kratkog sardžaja:

- Kada se četiri različite žene koje dolaze iz posve drugačijih svjetova i razloga odluče suočiti s istim problemom, alkoholom, njihovi životi povezat će se plesnom terapijom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik. Iako različite, njihove sudbine nose prepoznatljive, univerzalne probleme, jer alkohol kao sredstvo utjehe, samo je posljedica krize društva u kojemu je žena danas suočena s previše izazova, starih predrasuda i intimnih pitanja. Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih kombinacija do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu. Dramaturška obrada improvizacija i promišljanja izvođača na zadanu temu predloška Ane Harmander Maras ovom materijalu daje jednu vrlo iskrenu nijansu, pa tako predstava progovara i o osobnim razmišljanjima i intimnim obračunima izvođača sa svijetom u kojemu svi živimo.     

Osim toga, u nedjelju, 21. srpnja, u 21 sat na Kliškoj tvrđavi, u organizaciji HD Trpimir iz Klisa održat će se već tradicionalni 28. susret 'Klape na Klisu'. Cijena ulaznice je 30 i 40 kuna

Vaša reakcija na temu