Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREDSTAVA 'MA-MA' U GKM-u Što nas u majčinstvu smeta, ljuti ili čini bespomoćnima?

PREDSTAVA 'MA-MA' U GKM-u Što nas u majčinstvu smeta, ljuti ili čini bespomoćnima?

Glume Nada Kovačević, Mia Vladović i Vanda Boban Jurišić

Predstava MA-MA igra u Gradskom kazalištu mladih Split u petak, 24. siječnja, u 20 sati. Glumice Nada Kovačević, Mia Vladović i Vanda Boban Jurišić snažno i emotivno donose živote žena koje majčinstvo doživljavaju na poseban način. 

- Naše ideje i predodžbe o majčinstvu zbroj su naslijeđenih uvjerenja od prethodnih generacija majki u obitelji, nebrojenih dobronamjernih savjeta svih onih žena koje su u našoj okolini već stekle taj status, mora knjiga, članaka i crtica na tu temu. No, govorimo li doista o onim bitnim i ključnim stvarima kada govorimo o majčinstvu? Što prešućujemo, misleći da nije podobno ili dostojno? Čega se bojimo? Kako nas sustav tretira u našem postajanju majkama? Što nas u majčinstvu smeta, ljuti ili čini bespomoćnima? Što nam se podrazumijeva, a što nam se čini nesavladivim? Kako se nosimo sa svime time u početku majčinstva? I što je, za to vrijeme, s našim partnerima? A što sa svima ostalima oko nas ukoliko se odlučimo ne biti majka? MA-MA je putovanje kroz ova i mnoga druga pitanja, ponikla iz vlastitog iskustva autorica predstave, u preplitanju priča, razmišljanja, situacija i stanja, od smijeha do suza i natrag - poručili su iz GKM-a.

Informacije i rezervacije na telefon 021 344 979.

Vaša reakcija na temu