Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstavljamo Drinks.hr - omiljenu destinaciju za sve hedoniste, ali i one koji će to tek postati!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Predstavljamo Drinks.hr - omiljenu destinaciju za sve hedoniste, ali i one koji će to tek postati!

Zakoračite u svijet neusporedivog užitka dok pregledavate našu kolekciju pića

Drinks.hr je riznica inspiracije, gdje svaki posjet obećava nove ideje za izradu neodoljivih koktela ili odabir drugih pića za druženje s prijateljima. S našom odabranom knjigom recepata na dohvat ruke, mogućnosti su beskrajne.

A sada, dok slavimo Međunarodni dan žena, s ponosom predstavljamo ekskluzivnu ponudu za naše cijenjene kupce. Samo jedan dan - 8. ožujka - ugodite sebi ili iznenadite posebnu ženu u svom životu s 20% popusta na sve naše proizvode, među kojima je i elegantan illy aparat za kavu.


Posjetite www.drinks.hr i iskoristite našu akciju za Međunarodni dan žena. Živjeli za slavljenje žena i prihvaćanje finijih stvari u životu – sve uz samo nekoliko klikova na Drinks.hr.

Vaša reakcija na temu