Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstavljanje strip knjige Tina Listeša u Teatrinu

Predstavljanje strip knjige Tina Listeša u Teatrinu

'Škola na kraju šume' prati avanture šumskih životinja

Gradska knjižnica Solin organizira predstavljanje 31. naslova iz svog nakladničkog niza Bibliotheca Salonitana, strip knjige 'Škola na kraju šume' Tina Listeša.

Održat će se u Teatrinu GK Solin u petak, 26. travnja, s početkom u 19 sati, a knjigu će uz autora predstaviti Renata Dobrić, ravnateljica Gradske knjižnice Kaštela te Vinko Barić, akademski slikar i crtač stripova. Moderator večeri će biti Ivan Peroš, urednik izdanja i ravnatelj Gradske knjižnice Solin.

O stripu:

'Škola na kraju šume' je zbirka strip epizoda koje prate svakodnevne avanture malih šumskih životinja unutar njihovog vlastitog svijeta koji je sličan našem, samo što je njihov svijet, umjesto od hladnih betonskih građevina, sastavljen od izdubljenih debala i drveća koji prave šumski grad. U tome gradu se mali protagonisti na humorističan i simpatičan način suočavaju s ključnim temama suvremenog obrazovanja i svakodnevnog modernog života u gradu.

Ova strip knjiga ima 48 stranica u boji na A4 formatu i sadrži 7 cjelovitih epizoda koje su namijenjene svim učenicima, ali i predškolcima. Strip kao medij spoj je crteža i pisane riječi i kao takav može biti idealan uvod za mlade čitatelje u svijet knjiga ne samo kao u školsku obvezu već kao i razbibrigu.

Kroz simpatični dizajn karaktera i dopadljive vizuale i humoristične i dosjetljive zaplete mlade se čitatelje potiče na razmišljanje i čitanje.

Ulaz na predstavljanje je slobodan.

Vaša reakcija na temu