Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Prekinuo par iz 'Gospodina Savršenog'?

Prekinuo par iz 'Gospodina Savršenog'?

Hana i Goran obrisali sve zajedničke fotografije

Hana Rodić (25) i Goran Jurenec (42), par koji se upoznao na snimanju showa 'Gospodin Savršeni', sa svojih su profila na Instagramu uklonili sve zajedničke fotografije, pa su mnogi korisnici društvenih mreža počeli komentirati kako više nisu u vezi.

Goran je na Storyju na Instagramu objavio znakovitu poruku koja je još više pobudila sumnje u prekid. 'Izazivam te da ideš novim putem u životu', napisao je te dodao oznaku 'slijedi svoje srce'.

Hana je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju uz oznaku 'slijedi svoj mozak', dok svira pjesma srpske pjevačice Ane Nikolić 'Bilo je lepo'.

Podsjetimo, Jurenec je u showu prvo izabrao Ivu Runjanin, no nakon showa stupio je u vezu s Hanom Rodić. Prvi put su prekinuli u ožujku 2021., nakon tri godine ljubavi.

Nakon toga je Goran obznanio da ponovno ljubi svoju bivšu Claudiju, no ta je veza opstala tri mjeseca, piše Večernji.

Vaša reakcija na temu