Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREMIJERA NA 'TEATRU UZ MORE' Stiže komedija '4 poze, sretan svršetak'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PREMIJERA NA 'TEATRU UZ MORE' Stiže komedija '4 poze, sretan svršetak'

Predstava će se održati na ljetnoj pozornici u Lori 1. srpnja s početkom u 21 sat

Predstava '4 poze, sretan svršetak' 1. srpnja premijerno će igrati na ljetnoj sceni u Lori. Radi se o komediji koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju.

- Publiku očekuje urnebesno kazališno iskustvo uz neke od najpopularnijih hrvatskih glumica i glumaca. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna. Ljetni hit koji nećete tako lako zaboraviti, autora Igora Weidlicha i u režiji Igora Barberića, donosi vam B GLAD Produkcija - poručili su organizatori festivala 'Teatar uz more'.

- Svi smo pomalo pukli nakon ove pandemije pa je i ova komedija pomalo puknuta. Ustvari, ne pomalo, nego skroz. Kakva luda vremena, takva luda predstava. '4 poze, sretan svršetak' donosi priče o muško-ženskim odnosima na totalno pomaknut način, s hrpom likova zbog kojih će publika plakati od smijeha i čije će se riječi prepričavati i nakon odgledane komedije. A zaista se radi o situacijama od kojih su neke bolno realne i unatoč tome i dalje urnebesne, ali i neke nerealne, ali nas mogu pogoditi u žicu. Od strasti do sado-igrica, od egoističnih ispada do višnjih sila, a sve kroz prizmu odnosa ljudi koji se vole, mrze, a nerijetko i jedno i drugo istodobno. Ovo je komedija koja će pokazati koliko ljubav daleko može ići, i je li uvijek toga vrijedna - dodali su.


Autor Igor Weidlich je pred splitsku premijeru rekao:

- I pisci i glumci, pa i publika, jedva su dočekali da se ponovo vidimo, a zaista nema boljeg prostora od kazališta pod vedrim nebom. Zato je meni, a i cijeloj produkciji, velika čast što će premijera ove naše pomaknute komedije biti baš na Teatru uz more u Splitu. A što će publika moći vidjeti? Nešto što se dugo rojilo u mojoj glavi, evoluiralo uz odlične glumce i sad je dovoljno sexy da predstavimo ljubiteljima komedije koja izlazi iz standardnih okvira. Baš kao što su likovi i situacije u predstavi dovoljno ludi, a vjerojatno i ja sam, tako pozivam publiku da dođe i luduje s nama uz našu strastvenu komediju o muško-ženskim odnosima, bez dlake na jeziku i bez tema koje bi bile zabranjene i svete. Svi smo već prolupali zbog pandemije, prolupajmo sad zajedno uz salve smijeha na premijeri na Teatru uz more, 1. srpnja u 21 sat!

Tadija Kolovrat iz B GLAD Produkcije je rekao da ga projekt Teatra uz more iznimno raduje, kao i glumce.

- Publiku je izvrsno reagirala na sve dosadašnje predstave. Naravno, posebno me raduje što upravo pred ovom odličnom splitskom publikom imamo hrvatsku premijeru predstave '4 poze, sretan svršetak'. Ova pauza, koliko god da je bila teška, dala nam je i neku novu snagu da pomičemo granice tamo gdje se možda ranije ne bismo usudili, a takva je i ova predstava – rekao je Kolovrat.

Cijeli festival 'Teatar uz more' zamišljen je kao kazalište za sve generacije, organizatorima je bio cilj programom okupiti publiku od 3 do 83 godine.

- Pred tjedan dana otvorili smo konačno i dječju scenu  mjuziklom 'Mi o vuku' koji je bio rasprodan kao i velika većina predstava na festivalu te napokon ostvarili svoje želje. Vjerujemo kako će i nova izvedba 'Mi o vuku' koja će se održati u nedjelju, 4. srpnja, u 18.30 sati također biti prepuna i da će naša najmlađa publika ponovno uživati. Izuzev kazališnih predstava, u program smo uvrstili i probrane stand-up programe. Na nedavnoj izvedbi Vlatka Štampara, uz našu vjernu publiku, pridobili smo i mlade kojima kazalište možda ne bi bio prvi izbor večernjeg izlaska. Posebno nas veseli što smo neka od tih lica ponovno susreli u kazališnim večerima, a 4. srpnja u 21 sat očekuje nas novi stand up 'Oženjeni' u izvedbi izvrsne komičarske ekipe koju čine Tin Sedlar, Marko Dejanović, Goran Vinčić i Hrvoje Krmelić - kazali su organizatori Teatra uz more.

Ulaznice za sve programe 'Teatra uz more' mogu se kupiti na blagajni u Lori svaki dan (i subotom i nedjeljom) od 17 do 21 sat te online na www.teataruzmore.com i croatia-tickets.com.

Informacije i rezervacije dostupne su na 091 9720 540.

Vaša reakcija na temu