Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Premijerno na HTV1 dirljiva francuska serija 'Sve ono što si nismo stigli reći'

Premijerno na HTV1 dirljiva francuska serija 'Sve ono što si nismo stigli reći'

U subotu, 19. listopada

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 19. listopada na Prvom programu (HRT-HTV1) s početkom od 17.32 premijerno prikazuje prvu epizodu trodijelne francuske serije 'Sve ono što si nismo stigli reći'.

Julia nikad nije bila u dobrim odnosima s ocem. Nekoliko dana prije vjenčanja jave joj da njezin otac ne može doći. Prvi put ima dobar izgovor - mrtav je. Dan nakon njegova sprovoda stiže sanduk u kojem se nalazi android, vjerna očeva kopija u prirodnoj veličini. Android joj objasni da su u njemu pohranjena sva sjećanja njezina oca i da mu baterija traje tjedan dana, nakon čega se automatski isključuje. Nagovori Juliju da krenu na putovanje kao otac i kći.

Julia i njezin otac moraju iskoristiti ono malo vremena što im je preostalo da se zbliže, preispitaju svoj odnos i isprave pogreške iz prošlosti. No prije svega moraju iskoristiti jedinstvenu priliku da si napokon bez zadrške kažu sve ono što si nikada nisu rekli. Putovanje se pretvara i u potragu za Julijinom prvom ljubavi, Tomasom, novinarom za kojeg misli da je ubijen na zadatku. No je li doista tako? Riječ je o originalnoj i suptilnoj fuziji žanrova. Serija pršti britkim humorom, ali je ujedno i dirljiva. Prikazuje kako šutnja i emocionalna distanciranost mogu zatrovati najvažnije odnose u životu.

U prvoj epizodi pratimo Juliu, svojeglavu i neovisnu grafičku dizajnericu koja odlazi na očev sprovod na dan kada se trebala udati za svog zaručnika Adama. Iduće jutro stiže neočekivana dostava. U njezinom dnevnom boravku osvane veliki drveni sanduk. Na svoj užas, Julia u njemu pronađe androida, vjernu kopiju svog oca Michela. On joj objasni da mu baterija traje tjedan dana i da toliko imaju da nadoknade izgubljeno vrijeme i poprave kompliciran odnos. Iako zbunjena i sumnjičava, Julia pristaje s Michelom otići u Brugge, kamo je trebala ići na medeni mjesec.

Glavne uloge tumače popularni francuski glumac Jean Reno s ostatkom ekipe koju čine  Alexandra Maria Lara, Alex Brendemühl itd... Scenarij potpisuju Marc Levy, Miguel Courtois, redatelje je Miguel Courtois. Za HRT odabrala Vesna Karuza Podgorelec.

Serija će biti dostupna i na platformi HRTi.

Vaša reakcija na temu