Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pričigin objavio: Baraka je zlatni donator festivala!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pričigin objavio: Baraka je zlatni donator festivala!

Program će se, svih pet večeri, prenositi uživo na najvećem platnu u gradu

Omiljeni splitski Festival Pričigin, koji od 2006. godine okuplja istaknute pojedince i brojnu publiku te priča najzanimljivije priče, ove će godine doživjeti sedamnaesto izdanje. 

Festival, koji je kroz godine nadmašio sva očekivanja kvalitetom programa i rekordnom posjećenošću, zaslužio je priznanje Turističke zajednice koja ga je proglasila kulturnim brendom grada Splita i odavno prerastao sve prostore pod Marjanom pa su organizatori ove godine došli na inovativnu ideju.

Naime, danas je objavljeno kako će Zlatni donator Pričigina biti poznati splitski bar Baraka u kojem će se, tijekom svih pet večeri, uživo prenositi program festivala za sve koji ne pronađu mjesto u Domu mladih.

- Baraka je prirodni partner Pričigina zbog višegodišnjeg i upornog promicanja splitske kulturne scene i unikatnog ambijenta. Dodatna je pogodnost što se nalazi i u blizini Doma mladih, zbog čega će svima, koji ne pronađu mjesto, biti lako prošetati par koraka i pratiti naš program uživo. Uvjerili smo se kako su svi preduvjeti, poput velikog platna za projekciju i šest ekrana, dostupni i zbog toga nam je jako drago što smo dodatno obogatili ponudu našoj vjernoj publici - poručili su organizatori Pričigina.


Iz Barake poručuju kako nisu ni trenutka dvojili o suradnji s popularnim festivalom:

- Ponosni smo donator ove manifestacije, prije svega zbog njezinog kulturnog značaja za naš grad. Barakin program se nikad nije prilagođavao pomodnim trendovima, trudili smo se gostima uvijek pružiti kvalitetnu i drugačiju ponudu, koja možda nije za opće mase, ali jest dio naše vizije, a Pričigin je savršeno komplementaran s onim čemu i sami stremimo - poručio je vlasnik Barake Stipe Mađor.

Pričigin se u Domu mladih održava od 19. do 23. ožujka, a iz Barake poručuju kako je u pripremi poseban program za svaku večer održavanja festivala, koji će uključivati prigodne akcije i tematske evente savršene za sve koji se, tijekom i nakon festivalskog programa, žele opustiti u pričiginskom duhu.

Cijeli program festivala tek treba biti objavljen, ali ako je suditi po prošlim izdanjima, očekuje nas nova doza vrhunskih priča i još jedno nezaboravno iskustvo za ljubitelje pričanja i što je najvažnije - slušanja, jer priče su oduvijek neizostavan dio ljudskog iskustva.

Detalje suradnje Pričigina i Barake možete pronaći na društvenim mrežama.

Vaša reakcija na temu