Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pridruži se nizu besplatnih programa u Zadru ove subote!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pridruži se nizu besplatnih programa u Zadru ove subote!

Zauzmi svoje mjesto na besplatnoj hand made radionici, razveseli djecu satom crtanja grafita, povedi psa u školicu s kineziolozima ili se počasti free kokicama u Cinestaru!

U subotu, 4. studenoga, Iskon će u Zadru otkriti predivan mural koji nastaje u suradnji s poznatom ilustratoricom i street artisticom Teom Jurišić, kao poklon ovog telekoma građanima. Otkrivanje će obilježiti i nizom besplatnih aktivnosti i radionica za građane u neposrednoj blizini murala, a mi smo doznali sve detalje programa

Između ostalog, na Iskon city takeoveru 4. studenoga možete naučiti izraditi biljni terarij u Brlogu, besplatno odraditi dugo odgađani mali servis bicikla na Višnjiku, okupiti tim za veliki pop-kulturni pub kviz ili navečer u kinu od iskonovaca preuzeti svoje besplatne kokice - 4.11. Iskon vas časti sa svime! 

Njihov program pogledajte niže, a za aktivnosti koje traže prethodnu prijavu pišite na pr@iskon.hr


HAND MADE FESTIVAL U BRLOGU – 10:00 – 19:00

U suradnji s Brlogom i njihovim Craft marketom u subotu vam na cijeli dan otvaramo vrata omiljene gradske pivovare! Možete se samo opustiti na terasi ili se prijaviti na jednu od radionica koje organiziramo u sklopu posebnog Hand made festivala.


RADIONICA CRTANJA GRAFITA ZA DJECU 

Brlog, 10:00 – 12:00 (termin 1) i 14:00 – 16:00 (termin 2)

Potrebne prijave. Idealno za djecu dobi 6-12 godina. 

Pionir hrvatske grafiti scene Krešimir Golubić iz GNG kolektiva u Brlogu će u dva termina održati radionicu crtanja grafita za djecu. Mališani će naučiti kako pripremiti skicu i potom svoje ideje prenijeti na zid, sve uz niz zanimljivih anegdota o poznatim grafiterima. 

Roditelji mogu pratiti radionicu s terase, na kojoj ćemo ih počastiti besplatnim pivom ili sokom! U slučaju kiše, radionica se premješta na drugu, natkrivenu lokaciju.


ĐARDIONICA - IZRADA BILJNIH TERARIJA 


Brlog, 13:00 do 15:00 

Potrebne su prethodne prijave 

Biljni terariji postali su iznimno popularni, pa nam u Brlog stižu i gošće predavačice iz Đardina koje će nas učiti kako izraditi vlastitu 'džunglu u boci'. Polaznici će uz njihovo vodstvo do kraja radionice imati vlastiti terarij, kojeg nose kući zajedno s dodatnim poklonom iz Iskona.


RESTAURACIJA DRVENOG NAMJEŠTAJA

Brlog, 16:00 – 18:00 

Potrebne su prethodne prijave 

Voditeljica niza kreativnih radionica u Zadru i šire, Ljiljana Surać, na Hand made festival dolazi s odličnom radionicom makeovera starog drvenog namještaja. Na ovu je radionicu potrebno donijeti jedan svoj komad manjeg namještaja... Onaj koji već mjesecima čeka da ga malo obnovite - bančić, stolac, noćni ormarić, škrinja ili okvir za slike? Udahnete novi život namještaju uz stručnu pomagačicu. 


RADIONICA KERAMIKE 2. DIO 

Brlog, 10:00 – 12:00 

Popunjeno. 

Radionica izrade keramike našeg Gorana (Gorski shop) počela je na nedavnom Craft marketu, a njezin ćemo drugi dio (bojanje keramike) održati na Hand made festivala u Brlogu s početkom u 10 sati. 

Svim sudionicima na radionicama Iskon poklon u suradnji s umjetnicom Teom Jurišić iz GNG kolektiva te častimo pićem po izboru iz Brlog pivovare i kušaonice. 


BESPLATNI MALI SERVIS BICIKALA U ŠPORTSKOM CENTRU VIŠNJIK

Višnjik, 11:00 – 15:00

Prijava nije potrebna, samo dođite! 

Na donjem parkiralištu Višnjika (uz dječje igralište i park za pse) tijekom dana dovezite svoj bicikl na mali servis prije zimske sezone! 

Servis će obaviti stručnjaci iz Enduro Bike Servisa Zadar, a račun će za vas podmiriti Iskon.


LJUBIMCI DOBRODOŠLI! RADIONICA 'PSI GOVORE, ALI SAMO ONIMA KOJI ZNAJU SLUŠATI'

Višnjik, 11:00 – 12:00

Potrebna prijava, u kojoj navesti dob i pasminu psa. 

U Višnjiku nam se pridružuje i Kineziološko društvo Dalmatinski pas, s radionicom na kojoj ćemo u društvu svojih ljubimaca naučiti više o strahovima kod psa te kako uče i na koje načine možemo započeti i osnažiti komunikaciju s našim ljubimcima. KD sprema i pokazne i interaktivne vježbe fokusa na čovjeka i vodljivosti na uzici, a Iskon će polaznicima spremiti i 'doggy bag' s poklonima.


ISKON ČASTI I U CINESTARU ZADAR!


19:00 – 21:00

Prijava nije potrebna, samo dođite! 

Sve Zadrane koji subotu navečer odluče provesti u Cinestar kinu častimo besplatnim kokicama, a naše hostese imaju i dodatne znakove pažnje za ljubitelje dobrih filmova. 

Besplatne kokice i pokloni vrijede za sve večernje projekcije u Cinestaru, koje 4.11. počinju između 19h i 21h. Broj poklona i kokica je ograničen na 350. 


VELIKI PUB KVIZ U SURADNJI S KVIZAŠKOM UDRUGOM ZADAR


Volite kvizove znanja? Počnite okupljati svoj tim, jer u sklopu City takeovera u suradnji s KviZD-om pripremamo i veliki kviz pop kulture. Spremamo odlične nagrade, pop up pitanja, besplatno piće dobrodošlice i grickalice za sve kvizaše.

Detalji kviza objavljeni su na https://kvizd.hr/ - nastavite ih pratiti za detalje. Kviz ćemo održati pretpremijerno 3.11., večer uoči City takeovera.

Kako se prijavljujem na radionice?

Pošalji svoje ime, prezime, kontakt broj mobitela i naziv radionice za koju si zainteresiran/a na pr@iskon.hr. Ako se prijavljuješ za radionicu kineziološkog saveza, navedi još dob i pasminu svojeg psa. 

Odgovor će ti stići u roku od max. 48 sati. 
Broj mjesta na radionicama je ograničen. 

Uz ovako bogat i izdašan program, preostaje samo pitanje: što odabrati? 
Vaša reakcija na temu