Foto: Radomir Đurđević PRIJATELJI ZA ALJOŠU Najveća imena hrvatske glazbene scene u Aurora klubu će odati počast jednom od Dupina!

PRIJATELJI ZA ALJOŠU Najveća imena hrvatske glazbene scene u Aurora klubu će odati počast jednom od Dupina!

Poznati šibenski glazbenik preminuo je u 59. godini života nakon kratke i teške borbe s koronavirusom

Za obitelj Aljoše Draganića Vrančića održat će se humanitarni koncert u petak, 24. rujna, u Aurori u Primoštenu gdje će najveće zvijezde hrvatske estrade Doris Dragović, Jasna Zlokić, Zorica Kondža, Goran Karan, Bonaca, Dupini i Ante Gelo, Petar Dragojević, Davor Radolfi i Jure Brkljača za Aljošu pjevati svoje najveće hitove.

Aljoša Draganić Vrančić je bio klavijaturist legendarnog benda Dupini, pratećeg sastava Olivera Dragojevića. Poznati šibenski glazbenik preminuo je u 59. godini života nakon kratke i teške borbe s koronavirusom. Nastavak glazbene priče Aljoše Draganića Vrančića obilježit će se  koncertom u prostoru u koji je vrlo rado za života svraćao i nastupao.

Rame uz rame nastupao je uz velikog Olivera s bendom Dupini, koji su gotovo čitav život svirali uz njega na bini. U Aljošino ime organiziran je  koncert, te sav prihod od karata ide obitelji Draganić – Vrančić. 

- Bit će to jedna predivna humanitarna večer koja će zasigurno u svakom od vas ostaviti jak emotivni dojam. Aljoša je iza sebe ostavio ženu i dvoje malodobne djece, pa smo se iz tog razloga okupili kako bi održali koncert njemu u čast. Sav prihod od ulaznica poklanjamo Aljošinoj obitelji - poručuju organizatori.

Ulaznice po cijeni od 140 kuna možete nabaviti online na Adriaticket. 

- Požurite i osigurajte svoje mjesto u Aurori gdje će zagrmjeti najveći hitovi hrvatske glazbene scene - poručuju organizatori.

Svoje stolove možete rezervirati pozivom na broj mobitela 099 315 8225.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(109841, "");
Pregledaj komentare
29