Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Prijavi se na foto nagradnu igru i osvoji put u Strasbourg!

Prijavi se na foto nagradnu igru i osvoji put u Strasbourg!

Fotografi i foto entuzijasti imaju odličnu priliku

Fotografi i foto entuzijasti imaju odličnu priliku osvojiti putovanje u Strasbourg i sudjelovati na izložbi u organizaciji ureda europarlamentarca Tonina Picule.

'Kako se bliži kraj 2024. već pravimo planove za sljedeću kalendarsku godinu, a tu računamo na vas! TEMA kalendara je 'Bolja Hrvatska', a to znači da se prijaviti možete s fotografijama snimljenima u bilo kojem godišnjem dobu, na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj, a da naravno odgovaraju temi', stoji u javnom pozivu objavljenom na društvenim mrežama zastupnika Tonina Picule.

Ovo nije prvi put da ured euro zastupnika Picule organizira ovakvo nešto, ali je u svom kontekstu znatno drugačije od ranijih izdanja natječaja 'Klik za bolju Hrvatsku'.


“Klikom za bolju Hrvatsku htjeli smo dokumentirati doživljaj Hrvatske koja se mijenja kroz naše članstvo u Europskoj Uniji. Ovoga puta želimo pokazati pozitivne strane promjena u našoj zemlji, to jest 12 slika bolje Hrvatske. To mogu biti detalji, mjesta, ljudi, kulturna baština, tradicija ili posebnosti koje ima svako mjesto u Hrvatskoj“, rekao je Tonino Picula, najavljujući ovu nagradnu igru

U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni građani Republike Hrvatske, a autori izabranih 12 radova osvajaju put u Strasbourg! Odabrani radovi bit će dio kalendara za 2025. godinu te će biti prikazani na zajedničkoj izložbi fotografija u Zagrebu.

Prijave traju od 01. do 31. listopada u podne, a radove uz popratnu dokumentaciju treba poslati na e-mail adresu ured@toninopicula.com s naslovom maila: “Nagradni foto natječaj_Bolja Hrvatska”


Svaka prijava mora sadržavati puno ime i prezime prijavitelja, priloženu fotografiju (ili više njih) u punoj rezoluciji i vodoravne orijentacije (landscape), naslov i opis fotografije te potpisanu izjavu o suglasnosti korištenja i autorskim pravima

Detalji nagradne igre dostupni su na službenom webu i društvenim mrežama (Facebook i Instagram) zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule.

Sve pristigle radove pregledat će žiri kojim predsjeda svima dobro poznat Nik Titanik (Nikola Plečko) te će odabrati finaliste čiji će se radovi naći na kalendaru i izložbi!

Vaša reakcija na temu