Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prilika kakva se ne propušta: Zlatni i dijamatni nakit nikad nije bio jeftiniji
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Prilika kakva se ne propušta: Zlatni i dijamatni nakit nikad nije bio jeftiniji

Iz poznate zlatarnice za ovaj vikend najavljuju spektakularne pogodnosti na čitav asortiman zlatnog i dijamantnog nakita

Svjetski fenomen crnog petka odavno se proširio i na domaće tržište, a pogodnosti koje dolaze s posljednjim vikendom u studenom svake su godine sve bolje. Nešto za čim pobornici dobrog stila uvijek vape svakako je i dobar nakit, a ovog će vikenda imati priliku upravo te vječne predmete žudnje nabaviti po izuzetno niskim cijenama koje su im Zlatarnice Đonlić pripremile.

Sinjske zlatarnice su kampanju koju spremaju za ovaj vikend objavile pod sloganom 'nikad povoljniji zlatni, dijamantni i srebreni nakit', što je već samo po sebi dovoljan razlog da ovog petka i subote svratite do njihove poslovnice u Marmontovoj ulici u Splitu, ili onih u Sinju, i provjerite kakve se to ekskluzivne pogodnosti nude.

- Sa sigurnošću možemo reći da pogodnosti kakve spremamo za crni vikend nećete pronaći nigdje drugdje te da su tako niske cijene kakve smo pripremili u našim poslovnicama prava rijetkost - poručili su iz Zlatarnica Đonlić.

Svi oni koji, u potrazi za najboljim prilikama, ovaj vikend planiraju provesti shoppingirajući, Zlatarnice Đonlić mogu posjetiti na adresi Marmontova 12 u Splitu te u tri poslovnice u Sinju. Crni vikend najavljen je za ovaj petak i subotu, odnosno 25. i 26. studeni, a adrese i radno vrijeme poslovnica možete provjeriti na linku ovdje.

Ako želite među prvima saznati sve detalje ove jedinstvene akcije svakako zapratite stranice Zlatarnica Đonlić na Instagramu i Facebooku. Na Instagramu organiziraju i prigodno 'crno darivanje' u kojem možete sasvim besplatno osvojiti personaliziranu zlatnu ogrlicu s inicijalom po želji.

Posjetite Zlatarnice Đonlić ovog vikenda i počastite se novim komadom bezvremenskog nakita, ili osigurajte očaravajuće poklone za svoje najbliže po nikad boljim cijenama.

Vaša reakcija na temu