Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRILIKA ZA MLADENCE Zlatarnice Đonlić za ovaj vikend pripremile najbolje sajamske pogodnosti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PRILIKA ZA MLADENCE Zlatarnice Đonlić za ovaj vikend pripremile najbolje sajamske pogodnosti

Sinjske Zlatarnice Đonlić tradicionalno će na sajmu vjenčanja izložiti najveću kolekciju vera u Dalmaciji

Prvi vikend u veljači ove godine je rezerviran za splitski sajam vjenčanja, a među stotinama izlagača jedan se štand svake godine posebno ističe - onaj sinjskih Zlatarnica Đonlić.

Impozantan štand, prožet tisućama modela očaravajućeg vjenčanog prstenja, smjestio se na samom ulazu u prostor sajma. Pored najvećeg zlatarskog štanda, Zlatarnice Đonlić mladenci će prepoznati i po stručnom i uvijek nasmijanom osoblju, ali i po najboljim sajamskim pogodnostima.

- Kao i svake godine, na sajam dolazimo s najvećim izborom od oko 4.000 jedinstvenih modela vjenčanog prstenja. Veselimo se još jednom vikendu upoznavanja brojnih mladenaca, kojima smo osigurali najbolje sajamske pogodnosti - poručili su iz Zlatarnica Đonlić.

Ako želite prvi saznati detalje pogodnosti koje su pripremili, svakako zapratite Zlatarnice Đonlić na Instagramu i Facebooku.

Štand Zlatarnica Đonlić pronađite ovaj vikend na ulazu u prostor sajma, koji će se održati 3. i 4. veljače u hotelu La Méridien Lav, i otkrijte najveću kolekciju vjenčanog prstenja u regiji.

Vaša reakcija na temu