Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot PRINOVA Bivša supruga Jerka Leke i zvijezda Dinama čekaju dijete

PRINOVA Bivša supruga Jerka Leke i zvijezda Dinama čekaju dijete

Iz prvog braka ima dva sina

Bruno Petković i Iva Šarić čekaju svoje prvo zajedničko dijete, piše Story.

Manekenka i nogometaš svoj odnos još uvijek nisu javno komentirali, no Story piše da bi Iva do ljeta trebala roditi njihovu prinovu. 

Od osobe bliske paru doznali su da je manekenka trenutačno u petom mjesecu trudnoće i da će roditi još jednog dječaka. Iva iz braka s Jerkom Lekom ima dva sina.

Za njihovu vezu saznalo se ljetos, no 32-godišnja Zagrepčanka i šest godina mlađi Petković svoj odnos čitavo vrijeme pokušavaju držati dalje od očiju javnosti. Ipak, nedavno se dalo naslutiti da su zajedno proslavili njezin rođendan.

Iva i Bruno upoznali su se prije godinu dana, kad ga je ona intervjuirala za emisiju Klub 7.

U to vrijeme se šuškalo o Bruninoj vezi s tenisačicom Donnom Vekić pa na njegov razgovor s Ivom nitko nije obraćao pažnju.

Bruno je bio Ivin sugovornik u emisiji Klub 7, za koju ona radi već neko vrijeme. Tada joj je otkrio da bi, da nije nogometaš, vjerojatno bio glumac, ali i priznao da nije u vezi.

Vaša reakcija na temu