Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Priprema, pozor, jesen!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Priprema, pozor, jesen!

Zavirite na City Mix&Match i otkrijte kako i najobičnije kombinacije možete začiniti dozom posebnosti

Sredina rujna pravo je vrijeme za promjene u garderobi. Iako su dani još uvijek ugodno topli, hladna jutra i večeri prizivaju slojevito odijevanje uz koje ćete baš uvijek biti spremni na jesenske (ne)prilike.

A nove kolekcije koje su stigle u trgovine City Centera one odabir uistinu neće učiniti lakim. Naime, od lagane traper jakne do tople bunde, pronaći ćete velik broj modela koji će ponuditi savršeno rješenje za dane koji su pred nama. Iako se i ove sezone vraćaju već dobro poznati krojevi i siluete, nove kolekcije pojedinim su modelima donijele pomak i tako ih učinile još atraktivnijima. Prilikom izbora, svakako obratite pozornost na ultimativne klasike: cool kožna jakna, upečatljivo poslovno odijelo, klasični baloner, mekane veste, haljine u zemljanim tonovima, kvalitetne čizme i statement jeans komadi svakako se moraju naći na popisu. Zavirite na City Mix&Match i otkrijte kako i najobičnije kombinacije možete začiniti dozom posebnosti te se spremni uputite u shopping.

A nakon kupnje, svratite u food court omiljenog shopping centra i uživajte u najukusnijoj ponudi slasnih zalogaja. McDonald's, Burger King i KFC oduševit će vas dobro poznatim klasicima, a nepce možete okrijepiti kineskim delicijama u Chinese foodu ili pak dobro poznatim meksičkim specijalitetima, neodoljivom pastom ili dobro poznatim grillu. Za one koji više vole uživati grickajući u hodu, tu je Peck-Snack sa slanim i slatkim zalogajima, a kava i kolač uz malo ćakule također nikako ne smiju pasti u drugi plan.

Neka ova jesen bude posebna uz City Center one. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu