Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Priprema, pozor - Black Weekend u Jokeru!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Priprema, pozor - Black Weekend u Jokeru!

Osim praznika shoppinga, Joker je osigurao i dva zanimljiva noviteta

Najveći shopping praznik je pred nama, a u Jokeru se tradicionalno produljuje na cijeli vikend! Od petka, 24.11., do nedjelje, 26.11., uživajte u Jokerovom Black Weekendu i brojnim pogodnostima koje su trgovine omiljenog splitskog trgovačkog centra pripremile za kupce. 

Trgovine su spustile cijene do čak 70% na cijele kolekcije ili dijelove kolekcija, a detalje Black Weekend pogodnosti možete provjeriti na linku https://joker.hr/jokerblackweekend/

Osim praznika shoppinga, Joker je osigurao i dva zanimljiva noviteta. Sve ljubiteljice beauty trendova razveselila je novootvorena trgovina Kiko Milano u prizemlju centra, koja je pripremila ekskluzivne popuste povodom otvorenja. Dugoočekivano otvorenje ove subote najavio je i restoran Level u Jokeru, nova nezaobilazna gastro destinacija koja nudi zabavu za sva osjetila.

A Joker će ovog vikenda biti domaćin i jednog sajamskog događanja. Hrvatska gospodarska komora ŽK Split mjesec dana uoči Božića u prizemlju Jokera i ove godine organizira akciju 'Darujmo hrvatsko', kako bi promovirala izvorne i kvalitetne hrvatske proizvode te pružila priliku građanima i tvrtkama da odaberu originalan poklon, proizveden u Hrvatskoj. Posjetite sajam 'Darujmo hrvatsko' ove subote, 25. studenoga, i u prizemlju centra razgledajte izlaganje hrvatskih proizvođača koji će ovom prilikom predstaviti dio svog asortimana, kao idealan izbor za nadolazeće vrijeme blagdanskog darivanja.

Puno je razloga za posjet Jokeru ovaj vikend, zato isplanirajte svoj dolazak na vrijeme. I ne zaboravite da je nedjelja, 26.11., u Jokeru radna!

Vaša reakcija na temu