Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pripreme za proljeće počinju u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pripreme za proljeće počinju u City Centeru one

Svoja vrata, u sasvim novom ruhu, ponovno je otvorila trgovina Pandora

Vrijeme je da unesete dašak svježine u svoju garderobu! Kolekcije modnih brendova u trgovinama City Centera one ovog proljeća nude ponešto za sve. Tako ćete u ponudi pronaći neodoljive balonere koji su odličan izbor za klasične kombinacije, kožne jakne koje će upotpuniti cool lookove ili pak traper jakne za one ležerne outfite koje jednostavno obožavamo. Dodate li vječnim komadima bijelu košulju, svevremenske traperice i nove tenisice, već imate sasvim dobar popis za shopping! 


No, bez obzira poželite li kreirati svoje modne kombinacije u casual stilu ili im dati primjesu odvažnosti, ne zaboravite ih upotpuniti nakitom. Posebno bi vas mogla razveseliti vijest da je svoja vrata u City Centeru one, u sasvim novom ruhu, ponovno otvorila trgovina Pandora. Ovaj omiljeni brand nudi neodoljive komade uz koje s lakoćom možete izraziti svoj osobni stil, a osim najpoznatijeg artikla, narukvice s privjescima, u asortimanu ćete pronaći i ogrlice, lančiće, naušnice, prstenje te razne vrste narukvica i privjesaka

Zavirite u ponudu City Centera one, pripremite se za proljeće i počastite nakitom koji će za vas imati posebno značenje. 

Vaša reakcija na temu