Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pripremite na vrijeme tradicionalni uskršnji stol: uz dobra vina Dalmacijavina slasna sirnica gratis!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pripremite na vrijeme tradicionalni uskršnji stol: uz dobra vina Dalmacijavina slasna sirnica gratis!

Prvih 50 kupaca koji naruče paket vina dobit će i slasnu sirnicu poznate pekarnice Cro-Go

Ususret blagdanu Uskrsa mnogi već planiraju popis namirnica za svečani stol. Iako se omiljena jela razlikuju ovisno o regiji, ali i preferencijama pojedinog domaćinstva, ono što je standard na svakom uskršnjem stolu su sirnica i dobro vino.

Kako bi vam osigurali te esencije uskršnjeg stola, iz Dalmacijavina pripremili su posebnu ponudu!

Prvih 50 kupaca koji naruče paket vina dobit će i slasnu sirnicu poznate pekarnice Cro-Go. Njihova sirnica već dugo vremena jedna je od najomiljenijih na tržištu, napravljena je od prirodnih sastojaka po odličnom tradicionalnom receptu.

Paket Dalmacijavina je raznolik i nudi vina za sve ukuse. U njemu ćete naći šest vrhunskih i kvalitetnih butelja iz dobro poznatog asortimana najveće dalmatinske vinarije: Merlot, Pošip, Kaštelet, Plavinu, Sv. Ceciliju (Maraština) i odlični, desertni poluslatki Rose.

Cijena blagdanskog paketa iznosi 150 kuna, uz besplatnu dostavu. Ponuda vrijedi za Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku, Zadarsku županiju te Grad Zagreb.

Narudžbe su moguće putem maila narudzbe@dalmacijavino.hr ili putem inboxa na Facebooku Dalmacijavina.

Iskoristite priliku i osigurajte si odlična vina uz vrhunsku sirnicu! 

Vaša reakcija na temu