Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pripremite se za Uskrs na City Pazaru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pripremite se za Uskrs na City Pazaru

Unesite dašak blagdanskog ugođaja u svoj dom

U prizemlju City Centera one čeka vas omiljeni City Pazar, a na njemu i neodoljiva uskrsna ponuda u sklopu koje ćete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dodali posebnu čar. Istražite slasni izbor friških i domaćih delicija za najraskošniji blagdanski stol. Zavirite u Gastro Ribarnicu Brač i odaberite svježu ribu i morske plodove, svratite do Mesne industrije Šakić i odaberite meso vrhunske kvalitete ili provjerite ponudu OPG-a Mijatović, na kojemu vas čekaju izvrsni suhomesnati proizvodi. Ne zaboravite blagdanskom stolu dati malo boje pa jelovnik obogatite voćem s prodajnih mjesta Mr Green, OPG Anđelić te Zdravo i kvalitetno Frutarija, dok sladokusci obavezno moraju kušati delicije iz najpoznatije splitske slastičarne La Delta ili pak Dujmexa, gdje ćete pronaći tradicionalne imotske poslastice. Sve to, ali i mnogo više, čeka vas na City Pazaru. 

A povodom nadolazećih blagdana, pronaći možete i ukrase kojima ćete upotpuniti atmosferu u svome domu. Svratite do prodajnih mjesta Domaće radinosti i Art of designing the world i odaberite sitnice uskrsne tematike koji će plijeniti pažnju ukućana i gostiju ili se počastite nakitom koji će zauvijek biti lijepa uspomena. 

Obavezno zavirite i u ponudu Udruge kaštelanskih suvenira, u kojoj ćete pronaći jedinstvene predmete izrađene od maslinovog drveta.

Pripremite se za Uskrs uz City Pazar! 

Vaša reakcija na temu