Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pročitajte program Spli'skog krnjevala za subotu

Pročitajte program Spli'skog krnjevala za subotu

Predviđen je niz događaja tijekom cijelog dana, točnije od 11 sati do ponoć

Ove godine Valentinovo pada na pokladni tjedan pa je i tematika krnjevala - ljubavna.

Program Spli'skog krnjevala raspoređen je u desetak dana, a glavni 'party dan' je ova subota tijekom koje će se predstaviti brojni programi na splitskoj Rivi i u Đardinu. Party program je prebačen s utorka na subotu da bi se u utorak dao naglasak na šentencu na Peristilu te da se tek zahuktali plesnjaci ne moraju gasiti u ponoć. 

Program je predviđen za cijeli dan od 11 sati do ponoći, tako da se može zaplesati i na suncem okupanoj rivi, te uživati u maškarama i noć i dan.

Krnjevalska povorka kreće već u podne s Rive i prolazi Voćnim trgom, Marmontovom, Pjacom, Peristilom, Đardinom, Pazarom i vraća se na Rivu gdje se nastavlja s programom.

Podsjetimo na ljubavnu priču ovogodišnjeg krnjevala: dok Odisej (gradonačelnik Baldasar) luta morima, Penelopa ne žali već pleše i slavi sa svojim udvaračima. Penelopu utjelovljuje iskusna splitska glumica Nives Ivanković koja se već na predaji ključeva grada odlično uživila u svoju ulogu i rasplesala Rivu. Penelopa predvodi i krnjevalsku povorku u subotu pa očekujemo nastavak priče i nepodopština prije nego se Odisej vrati.

PROGRAM NA RIVI U SUBOTU:

11-14h DIČJI KRNJEVAL

Organizatori pozivaju svu djecu iz osnovnih i srednjih škola da se okupe u 11 sati na Rivi ispred pozornice odakle će krenuti povorka 9 punktova po gradu prema mapi predstavljenoj na službenoj internet stranici.  Nastupit će bubnjari iz Senegala, Capoeristi iz Brazila, gutači vatre iz Venezuele i Filipina, plesači s Kube, parkour i skateboard majstori, didgeridoo svirači, svirači harfe, table i ostalih egzotičnih instrumenata.

Posebno se priprema i Gusarska predstava za djecu i mnoga iznenađenja.

14-16h PAŠKARE

Karneval kućnih ljubimaca ove godine ima bogate nagrade, ali i humanitarnu notu. Uplaćuje se kotizacija za sudjelovanje na račun udruge Sehaliah (IBAN: HR2723400091110524225), a sav prihod ide za pomoć napuštenim životinjama grada Splita! Više na internet stranicama.

16-18h 6. SALSA MASKENBAL

Već šestu godinu biramo najplesniju masku. Kako je ovo prva godina bez kiše, očekujemo najrasplesaniji salsa maskenbal do sada!

18h ESN Split Carnival

U suradnji sa Erasmus međunarodnim studentima na rivi biti će predstavljen njihov program te naravno moći ćemo zaplesati s njima od 18h sve do ponoći kroz program Funkty town i Kazetofon Love Carnival

21h KAZETOFON LOVE CARNIVAL

U ritmovima Studio 54 i najbolje glazbe sedamdesetih i osamdesetih, odlični DJ Brothers će nas rasplesati na Rivi!

PROGRAM U ĐARDINU U SUBOTU:

11-24h LOVE CARNIVAL RAVE

Maškarani techno spektakl ugostit će ove godine čak 15 domaćih Dja kroz cjelodnevni techno maraton. Već od 11h ujutro pa sve do ponoći izmjenjivati će se na DJ pultu najbolji domaći party-makeri. U sklopu Spli'skog krnjevala u Đardinu će performance izvoditi i parkour i skateboarderi , tako da maškarane zabave neće nedostajati!

SLUŽBENI AFTER PARTY ODRŽAT ĆE SE U JUNGLI

Pogledajte detaljnu mapu povorki i program objavljen na službenoj internet stranici www.krnjeval.com


Vaša reakcija na temu