Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Pročitajte Severininu poruku pred zagrebački koncert

Pročitajte Severininu poruku pred zagrebački koncert

Zahvalila se Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić...

Severina je pred večerašnji koncert u Areni Zagreb poručila:

- Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju 'o čemu se tu radi'. Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori.

Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas. I molim vas, večeras samo veselje i ljubav...

Vaša reakcija na temu